Лайм

10 розкішних ідей весільного манікюру, які замінять класичний френч

Тут ви знайдете ідею нейл-арту, яка вам сподобається

Довгий час весільний манікюр обмежувався класичним френчем. І хоча цей нейл-арт, як і раніше, актуальний та виглядає чудово, є багато інших способів прикрасити нігті в цей важливий день. Щоб довести це, ми зібрали розкішні ідеї для дизайну нігтів для вашого весілля.

Манікюр з хвилястими лініями

Це нейл-арт сподобається дівчатам, які хочуть зробити весільний манікюр оригінальним. Він виглядає ретро і сучасно одночасно, а крихітні дорогоцінні камінці надають йому ще більше гламуру.

Фото: instagram.com/lolo.nailedit

Манікюр "глазований пончик" з ефектом омбре

Глазуровані нігті у вигляді пончика створюють дуже гарний весільний образ, особливо в поєднанні з ефектом омбре, який надає манікюру ефекту розмитого френча. Такий варіант нейл-арту досить нейтральний і стриманий, але водночас має свій шарм та елегантність.

Фото: instagram.com/sassnailartistry

Оксамитові нігті

Оксамитовий манікюр – тренд 2023 року. Особливість такого дизайну полягає в тому, що покриття виходить сяючим і переливається різними відтінками. Колірна гама різноманітна, і сподобається любителькам і світлих, і темних кольорів. Напівпрозорі оксамитові нігті стануть чудовим доповненням до весільного образу.

Фото: instagram.com/overglowedit

Білий блискучий манікюр

Неабияку популярність у наречених має однотонний білий манікюр. Щоб зробити його трохи більш особливим і святковим, додайте до нього мерехтливий хромований пил.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядає "невидимий" френч - ніжний манікюр, що став трендом: фото.

Весільний манікюр зі стразами

Якщо вам подобається прикрашати нігті камінням та стразами, тоді ця ідея для вас. Нюдовий відтінок лаку у поєднанні зі сріблястими точками зробить ваш манікюр неймовірно красивим та святковим.

Фото: pinterest.com

Золоті блискучі деталі

Якщо хочете додати блиску весільному манікюру, подумайте про вибір золотих блискіток. Вони додадуть вашому весільному образу ще більше сяйва. Золоті деталі підійдуть нареченим, у яких вбрання виконане у теплих тонах.

Фото: instagram.com/paintboxnails

Завитки на нігтях

Надайте класичному французькому манікюру сучасний вигляд, додавши абстрактні завитки на кількох нігтях.

Фото: instagram.com/disseynails

Весільний манікюр омбре

Зробіть свої нігті яскравими, вибравши дизайн омбре у класичній весільній палітрі кольорів. У поєднанні з дорогоцінним камінням на пальцях такий манікюр виглядатиме дуже ефектно.

Фото: instagram.com/lolo.nailedit

Квіти на нігтях

Якщо у вас весілля навесні або влітку і ви віддаєте перевагу сміливим дизайнам, розгляньте цю розкішну ідею весільного манікюру з білими квітами.

Фото: instagram.com/bahnannanails

Мигдалеподібні нігті з акцентом у формі серця

Здалеку він виглядатиме як "голий" манікюр, але зблизька можна розглянути витончене срібне серце.

Фото: instagram.com/digitzbydev

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Як правильно визначити оптимальне місце для висадки баклажанів на городі, в чому переваги та ризики вирощування в тіні та на сонці

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Млинці з м'ясною начинкою, запечені в духовці під соусом бешамель - смачна та ситна страва для всієї родини