Лайм

В якому кольорі зустрічати Новий рік-2024: добірка святкових образів із сукнями

Підберіть для себе яскравий образ

Лише кілька тижнів залишається до святкування Нового 2024 року, символом якого буде Зелений Дерев'яний Дракон. Багато хто вже почав планувати новорічне меню та підшукувати вбрання для вечірок чи сімейних застіль. theLime вирішив розповісти, сукні якого кольору слід вибрати, щоб задобрити покровителя 2024 року та привернути удачу.

Читайте також: Смарагдовий колір – тренд манікюру, що ідеально підходить для Нового року-2024: фото.

Згідно з китайськими віруваннями, з кожним знаком зодіаку пов'язана одна або кілька стихій. Стихією дракона є Земля та Дерево. Тому щасливими кольорами 2024 є похідні від стихій Землі та Дерева – це відтінки зеленого, жовтого, золотистого.

Фото: pinterest.com

Також із Новим роком у багатьох традиційно асоціюється червоний колір. Він символізує щастя, любов та удачу. Червоний колір є символом китайської культури та традиційно використовується на святах, таких як Новий рік.

Смарагдово-зелений

Головним щасливим кольором Дракона є зелений та його відтінки, тому багато модниць приглядають собі вбрання саме в цій кольоровій гамі. Вважається, що смарагдово-зелений колір відповідає за оновлення та зростання, гармонію та баланс, процвітання та багатство.

Для святкування Нового року можна вибрати коротку сукню із запахом, розшиту паєтками, з об'ємними рукавами та глибоким декольте, а також довгий варіант з величезним бантом спереду. Якщо ж ви плануєте зустрічати свято у сімейному колі, підберіть трикотажну сукню зеленого чи смарагдового кольору.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Жовтий

Ще один варіант – вбрання жовтого відтінку. Цей колір принесе оптимізм і процвітання наступного року.

Сховати недоліки фігури і в той же час підкреслити стрункі ноги допоможе коротка сукня-трапеція. Якщо ви зібралися на вечірку до друзів, можна підібрати вбрання з пишною спідницею або плаття з бахромою, сукню міні, що обтягує, або міді з запахом з шовкової тканини.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: У яких кольорах не варто зустрічати Новий рік-2024: Дерев'яний дракон їх не любить.

Золотавий

Ще один відтінок жовтого – золотистий – також у тренді на Новий рік. Це ще один колір, який чудово підійде для новорічної ночі. Більше того, саме цей відтінок часто використовується для створення святкових образів, адже миттєво переносить у святкову атмосферу та дозволяє почуватися справжньою зіркою.

Ви можете підібрати різні варіації нарядів, розшиті паєтками, бісером або вибрати сукню з тканини з люрексовою блискучою ниткою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Червоний

Насичений червоний надає життєвої сили і наповнює пристрастю. Саме цей колір у багатьох асоціюється зі святкуванням Нового року.

Поекспериментуйте з образами: це може бути асиметричне вбрання на одне плече, оксамитове плаття з об'ємними рукавами, в'язане плаття-туніка або коктейльне з глибоким декольте. Або ж практичний варіант - яскраво-червоний гольф-водолазка з шовковою спідницею контрастного кольору.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Свято наближається: стильний новорічний манікюр у щасливих кольорах 2024 року.
  2. У чому зустрічати Новий рік-2024: добірка стильних образів із теплими сукнями.
  3. Зелений та золотий – головні кольори для новорічного манікюру: добірка ідей з фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах