Лайм

Кому у 2024 році пощастить з грошима: астрологи озвучили фінансовий гороскоп

Дізнайтеся свій грошовий астропрогноз

Напередодні 2024 року Дракона астрологи дають прогнози щодо різних аспектів нашого життя. Раніше вони склали любовний гороскоп, а тепер розповіли виданню Bustle про фінансові перспективи для знаків Зодіаку. Дізнайтеся, чи виростуть ваші доходи в Новому році, або ж доведеться тугіше "затягнути пояси".

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, чиї справи значно покращаться у 2024 році.

Фото: pixabay.com

Овен

Овни як ніколи близькі до збільшення прибутків. Зірки підштовхують рухатися до своїх робочих цілей із позитивним настроєм. Вже у квітні вам може пощастити, і ви отримаєте підвищення, на яке сподівалися. Отримавши гроші, бережіться спокуси відразу ж їх витратити. Краще відкладати частину заробітку щомісяця, оскільки у липні можливі дестабілізуючі події, які вимагатимуть економії.

Телець

У 2024 році у Тельців з'явиться можливість створення нових потоків доходу, і травень для цього - найсприятливіший місяць. До зими варто подбати про фінансову подушку, оскільки Ретроградний Меркурій з 25 листопада до 15 грудня не буде непомітним для вашого гаманця. Будьте обережні в тому, куди вкладаєте свої важко зароблені кошти.

Близнюки

На початку зими 2024 року Близнюкам слід уникати непотрібних ризиків та необдуманих витрат. Розумніше йти повільним та вірним шляхом до накопичення своїх заощаджень. Не одна, а дві потужних повні в Козерозі 21 червня і 21 липня гарантують, що до літа ваша послідовність принесе плоди.

Рак

Зірки підштовхують Раків піти на обдуманий і сміливий крок, якщо в січні на їхньому шляху з'явиться нова можливість для заробітку. Загалом 2024 рік змусить переглянути своє уявлення про фінансову стабільність. Перестаньте повторювати за іншими та зосередьтеся на собі – ваш бюджет має бути адаптований до ваших потреб.

Читайте також: Не можна одружуватися та змінювати роботу: що вважається нещасливим у високосному 2024 році.

Лев

Навесні 2024 року на Левів чекають серйозні витрати. Хоча вам подобається жити сьогоднішнім днем, краще не дозволяти цій звичці втягувати вас у неприємності. Середина серпня може принести важкі уроки, оскільки Юпітер, планета багатства, зустрінеться із суворим Сатурном. Якщо ви були надто безтурботними щодо своїх фінансів, чекайте, що вам доведеться зіштовхнутися з наслідками.

Діва

У 2024 році Дівам потрібно проявляти обережність. У разі фінансових проблем ви не завжди можете розраховувати на допомогу інших, навіть якщо самі підтримували їх у минулому. Вам слід стати самостійнішими, а також не працювати за інших людей. Відмовтеся від проектів, які не приносять пропорційної винагороди за вашу важку працю. Восени ви повернете матеріальну стабільність після бурхливого сезону затемнення.

Фото: pixabay.com

Терези

Починаючи з 20 квітня, коли планета багатства Юпітер з'єднається з мінливим Ураном, Терези отримають несподівану матеріальну винагороду. Будьте вдячні за подарунки долі, але краще якнайшвидше відкласти їх в якості "подушки" на майбутнє. Дійте обережно напередодні літа. Фінансові удари через ваші кредити, борги і зобов'язання можуть трапитися раніше, ніж ви думаєте. Вже до кінця серпня ви знайдете вирішення проблем, і це змінить вашу удачу.

Скорпіон

З позитивним настроєм та гнучким розумом Скорпіони впораються з будь-якими фінансовими проблемами. Будьте енергійними та наполегливими, і у вас з'явиться можливість погасити борги вже протягом 2024 року. Визначте свої фінансові цілі та старанно працюйте над їх досягненням, перш ніж братися за якісь нові обов'язки.

Читайте також: Коли найкраще влаштувати весілля у 2024 році: поради нумерологів.

Стрілець

Секрет досягнення ваших фінансових та матеріальних цілей – це послідовний розпорядок дня. Початок року мотивує вас бути конкретними та розважливими при складанні бюджету. Виробіть стійкий робочий процес, і плоди вашої праці дозріють до літа. Досягнення вашої мети, можливо, зайняло більше часу, ніж очікувалося, але нагорода буде довготривалою.

Козеріг

На початку 2024 року Козерогам доведеться вийти за межі своєї зони комфорту та звичного життя. Скористайтеся шансом здійснити мрію, яка може дати великі доходи. Фінансовий тиск виникне в середині липня, проте ці несподівані проблеми змусять вас глибше задуматися про заощадження та знайти новий шлях для заробітку.

Водолій

Фантазії про багатство стануть вашим джерелом мотивації на початку 2024 року. Підготуйтеся до весни, коли вам доведеться жити за обмешені кошти. Не дозволяйте своїм бажанням взяти гору над реальністю. Зробіть чітку різницю між тим, що ви можете собі дозволити, і тим, що ви купуєте заради краси чи миттєвого задоволення. Намагайтеся не брати на себе додаткових фінансових зобов'язань або боргів, поки Ретроградний Меркурій не закінчиться 28 серпня.

Риби

Ви мчитеся до амбітної фінансової мети на початку 2024 року. Цей рік наповнить вас потужною енергією, яка підтримає продуктивність та залучить гроші. За процвітаючою весною піде період, коли вам доведеться задуматися про спільні інвестиції з кимось, кого ви любите чи глибоко довіряєте.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Міні з воланами і бермуди: стилістка назвала найбільш гарячі тренди сезону

Стилістка Яна Платонова продемонструвала в мережі, який одяг та взуття буде на піку популярності навесні та влітку 2024 року 

Які добрива потрібні огіркам, щоб дали багато врожаю: поради городникам

Які органічні та мінеральні добрива необхідно вносити в лунку з огірками, щоб вони потім порадували вас рясним урожаєм

Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці

Як у домашніх умовах приготувати тонке тісто для піци на молоці та дріжджах, щоб побалувати своїх близьких апетитною стравою