Лайм

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які бояться серйозних стосунків та одруження

Ці представники астрологічного світу - не з тих, хто поспішає під вінець

Якщо ви вже ознайомилися з любовним гороскопом від тарологів, цього разу дізнайтеся інший астрологічний прогноз. Фахівці порталу Astrotalk назвали п'ять знаків Зодіаку, які тримаються подалі від серйозних стосунків та офіційного шлюбу.

Читайте також: Які чоловіки найбільш нав'язливі у залицяннях: астрологи назвали знаки Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Близнюки

Вони відомі своєю подвійною природою та вродженою цікавістю - ці риси роблять їх різносторонніми та енергійними партнерами. Однак коли справа доходить до зобов'язань один перед одним, то це для Близнюків виглядає як страшна неприємна перспектива. Представники цього знаку бояться, що шлюб забере їхню свободу та цікавість до життя. Також вони будуть довго роздумувати перед тим, як почати жити разом зі своєю другою половинкою.

Стрілець

Це авантюрний та вільний знак, який понад усе любить свою незалежність. Він має невловиме бажання до досліджень та пригод, що іноді може викликати суперечки у стосунках з коханою людиною. Стрільці переживають, що одруження може завадити їхньому прагненню досліджувати світ, і через це вони не поспішають під вінець.

Водолій

Цей знак має власний ритм, якому продовжує слідувати. Вони нетрадиційно мислять та не бояться виступити бунтарем проти суспільних норм. Таке ставлення в тому числі стосується і шлюбу, адже законні стосунки вони в якійсь мірі вважають скептичною вимогою від громадськості. Водолії переживають, що шлюб може придушити їхню унікальність та автономію.

Читайте на тему: Постійно мають "план Б": п'ять знаків Зодіаку завжди думають наперед.

Фото: unsplash.com

Діва

Аналітичний і орієнтований на деталі знак хоче досконалості в усіх аспектах життя, і це стосується і взаємин. Діви бояться, що законні стосунки можуть не виправдати їхніх ідеальних уявлень, через що їм важко наважитись на подібний крок.

Козеріг

Це старанний і амбітний символ, який на перше місце часто ставить кар'єру та власні пріоритети. Відданість професії може поставити бажання про сімейне життя на задній план. Окрім того, Козероги бояться, що шлюб завадить їхнім амбіціям та, можливо, змусить відмовитися від подальших планів щодо власного розвитку. Через це вони можуть довго наважуватися на одруження.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу