Лайм

Як прикрасити нігті на День закоханих: добірка гарних дизайнів із сердечками

14 лютого у світі відзначають День закоханих, і головним символом цього свята є серце. Якщо ви вже продумуєте святковий образ, не зайвим буде придивитися до манікюру із сердечками, який став трендом 2024 навіть у відриві від Дня святого Валентина. У цій добірці ми публікуємо актуальні дизайни нігтів, які будуть однаково доречними як на романтичному побаченні, так і у повсякденному житті.

Читайте також: Як виглядає модний манікюр "кокетка", який чудово підійде до Дня закоханих: фото.

Класичний нюдовий манікюр можна доповнити малюнками різнокольорових сердець на кінчиках нігтів. Такий дизайн поєднує в собі елементи френча та манікюру negative space ("негативний", тобто порожній чи не зафарбований простір), тому виглядає дуже незвичайно.

Фото: https://www.instagram.com/sophiealice_nails/

Шанувальникам мінімалізму сподобається варіант нюдового манікюру з акуратними білими сердечками і тонкими золотистими смужками, які надають нігтям ледь помітного гламурного блиску.

Фото: https://www.instagram.com/monika__nails/

Манікюр з камінчиками став трендом ще у 2023 році, і в 2024-му залишається актуальним. Ви можете вибрати простий і стильний варіант френча, доповненого рожевими серцями та блискучими стразами.

Фото: https://www.instagram.com/artdecom/

Кольоровий френч – модний нігтьовий тренд, і до Дня закоханих його можна виконати у відтінках червоного та рожевого, доповнивши милими малюнками сердець.

Читайте також: Тілесний манікюр – вічна класика, яка ніколи не вийде з моди: добірка стильних дизайнів.

Фото: https://www.instagram.com/bycheznails/

Манікюр із сердечками можна виконати у стилі Барбі. В даному випадку майстер підібрала відтінки рожевого кольору, починаючи від яскравої фуксії і закінчуючи кремовим рожевим, а самі серця намалювала матовим лаком на глянсовій нюдовій основі.

Фото: https://www.instagram.com/linyatricks/

Багатьом модницям подобається ніжний градієнтний манікюр, який на День закоханих можна доповнити акцентним блискучим серцем. Дизайн добре виглядатиме як у класичних рожевих відтінках, так і в блакитному кольорі, який став трендом 2024 року.

Фото: https://www.instagram.com/sylwia.ka_1982/

Загалом червоний та рожевий не обов'язково мають бути домінуючими кольорами манікюру на День закоханих-2024. Якщо ви шукаєте більш універсальний і повсякденний вірант, вибирайте модний молочний і м'ятний кольори лаку.

Фото: https://www.instagram.com/thehotblend/

Красиво і святково виглядатиме бордовий манікюр з парою акцентних нігтів, прикрашених кокетливими "квітковими" серцями.

Фото: https://www.instagram.com/silkbeauty.uk/

Дзеркальний манікюр хром не виходить із моди у 2024 році. Сам собою цей дизайн виглядає помітно, тому яскраві декоративні елементи йому не підійдуть. Натомість майстер може тематично доповнити дизайн малюнками мініатюрних сердечок нейтрального кольору.

Читайте також: Білий манікюр не виходить із моди: добірка стильних дизайнів на 2024 рік.

Фото: https://www.instagram.com/monika__nails/

Манікюр латте - ще один нігтьовий тренд, який дуже легко обіграти в тематиці Дня закоханих: просто додайте пару акцентних нігтів з блискітками та серцем.

Фото: https://www.instagram.com/monika__nails/

Розкішний та ніжний варіант манікюру на День святого Валентина – нігті омбре, у яких темніші кінчики додатково виділені блискучим лаком. Акцентне сердечко на одному нігтику зробить дизайн по-справжньому святковим.

Фото: https://www.instagram.com/artdecom/

Фото: https://www.instagram.com/artdecom/

Ще один варіант сучасного френча з перевернутим сердечком на кінчику нігтя - модний, яскравий і водночас ненав'язливий дизайн, який можна носити як на свято, так і в будь-який інший день.

Фото: https://www.instagram.com/charsgelnails_/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень

З Вербною неділею: красиві і душевні привітання зі святом своїми словами

Як красиво своїми совами привітати близьких із Вербною неділею 28 квітня – привітання зі святом у прозі