Лайм

Ніколи не зроблять перший крок: які знаки Зодіаку нерішучі в коханні

Спеціалісти розповіли про характери цих символів

Окрім тих знаків Зодіаку, які не пробачають зраду, є також ті, кому важко наважитися на перший крок. Про які саме символи йдеться та чому вони вкрай рідко зізнаються у почуттях до іншої людини, розповіли фахівці порталу Collective World.

Читайте також: Гроші поллються рікою: ці чотири знаки Зодіаку розбагатіють в кінці лютого.

Фото: unsplash.com

Рак

Цей символ мріє знайти свою людину і провести все своє життя поруч із нею, але це не означатиме, що він будуе готовий робити перші кроки. Як правило, представники цього знаку - сором'язливі, їм важко відкритися комусь, особливо коли всередині з'являється найменший дискомфорт.

Коли Раки зустрінуть свою кохану людину, то будуть веселими та уважними для неї, зроблять усе можливе, аби стати одним цілим з другою половинкою. Раки більше мовчать і дають змогу виговоритися партнерові, оскільки не хочуть збентежити його чи потурбувати неправильним словом. При цьому вони можуть прокручувати в своїй голові найгірший сценарій, наприклад, можуть вважати, що все одно залишаться самі, і людина, яка подобається, ніколи не проявить крок симпатії. Через це в більшості випадків вони триматимуть думки та бажання при собі, аби уникнути неприйняття.

Риби

Цей знак хвилює те, як його сприймають інші, тому він буде боятися відмови. Представники цього символу зазвичай не готові зізнаватися у почуттях, аби не залишитися із розбитим серцем. Тому вони, скоріше за все, будуть таємно сумувати і страждати за людиною, ніж зроблять якийсь крок та висловлять свої думки.

При цьому ідея розпочати серйозні стосунки їм подобається, хоч перший крок даватиметься Рибам дуже важко. В більшості випадків представники цього символу будуть тонко натякати на свої почуття та сподіватимуться, що інша людина зрозуміє їх. Говорити про симпатію чи любов до іншого вони бояться, оскільки не хочуть виглядати невпевненими в собі, а також переживати біль у випадку відмови.

Читайте на тему: Все сприймають як належне: астрологи назвали невдячні знаки Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Телець

Це неймовірно впертий знак, який не любить зайвий раз покидати свою зону комфорту. Він не хоче потрапляти в стресову та незнайому для себе ситуацію, тому вважає, що краще продовжувати жити звичним життям, навіть якщо при цьому почуватиметься нещасливим. Тельці важко сприймають зміни, навіть коли ці зміни ведуть до кращого.

Цей знак любить застрявати у власній побутовій рутині, і не збирається робити, щось аби порушити свій звичний уклад життя. Якщо ж інша людина виявить симпатію та зробить перший крок, Телець може погодитися на зустріч, проте іншій людині слід діяти повільно. В інакшому випадку цей символ, ймовірно, не придумає нічого іншого, окрім як з тугою дивитися на когось, хто йому подобається.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити