Лайм

Діти їх обожнюють: астрологи назвали найкращих бабусь по знаку Зодіаку

Вони зроблять все, щоб їхні онуки були щасливими

Стати гарною мамою та бабусею можна незалежно від знаку Зодіаку, але астрологи вірять, що деякі жінки будуть для своїх онуків найкращими бабусями. Про це розповіли експерти видання Collective World.

Читайте також: Ідеальні для шлюбу: які жінки по гороскопу стають найкращими дружинами.

Фото: unsplash.com

Рак

Поїздка в гості до бабусі-Рака схожа на міні-відпустку до Діснейленду. В її будинку завжди смачно пахне. Вона зустріне вас міцними обіймами, скаже, що ви "надто худий", а потім засипе вас великою кількістю приготовленої з любов'ю їжі. А потім, поки ви спатимете біля каміна, бабуся-Рак одягне на ваші ноги тепленькі капці.

Терези

Якщо вам пощастило мати бабусю-Терези, ви можете спокійно лягати спати, знаючи, що чаша терезів завжди схилятиметься на вашу користь і вона ніколи вас не засудить. Вона може висловити свою думку, якщо вважає, що ви щось не так робите, але вона не буде говорити вам про це в різкій або дратівливій формі. Вона ніколи не обдурить вас і завжди дасть слушну пораду. Насправді, це більше схоже на священика чи психотерапевта, ніж на бабусю. Ви можете прийти до неї з особистими проблемами, про які побоялися б розповісти мамі чи татові. Бабуся-Терези - ваша суперсекретна довірена особа.

Читайте також: Від Тельця до Лева: знаки Зодіаку, які надто балують своїх дітей.

Риби

Як тільки бабуся-Риби навчиться користуватися смартфоном та освоїть соціальні мережі, вся її сторінка буде засиплена фотографіями та історіями про вас. Вона так відкрито пишається вами, що це одночасно й приємно, й ніяково. Вона надсилає вам усілякі банальні меми, які можуть здатися милими лише бабусям та дідусям. Саме бабуся-Терези завжди надсилає вам перше повідомлення на день народження. Вона постійно шле вам короткі відео з цуценятами та кошенятами. І незважаючи на те, що її надмірне використання смайлів не можна пробачити, ви відчуваєте тепло всередині, знаючи, що вона - ваша найбільша вболівальниця.

Овен

Бабуся-Овен бачить у вас себе, але в майбутньому. Бачити своїх онуків щасливими, здоровими та процвітаючими – ось що для неї означає успіх. Вона відчуває ваш біль і вашу радість - можливо, навіть глибше, ніж ви самі. Вона тримається впевнено і ніколи не бентежить вас так, як ваші батьки. І скільки б їй не було років, вона ніколи не буває дратівливою або негативною. Ви поважаєте це, тому що якби ви були у її віці та в її формі, ви були б зовсім нещасні.

Дізнайтесь також, які жінки стають найсуворішими мамами: характеристика знаків Зодіаку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Крашанки у цибулевому лушпинні, які робили наші бабусі: оригінальний спосіб з листочками

Яйця в цибулинні - традиційний спосіб зробити крашанки на Великдень, який ще використовували наші бабусі

Вербну неділю відзначають 28 квітня: які повір'я та прикмети має свято

Вербна неділя 2024 випадає на 28 квітня - які прикмети та повір'я має це велике церковне свято - список

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці