Лайм

Небезпечна повня 21 липня: чим особлива і на кого вплине найбільше

Цей період буде непростим для всіх!

У неділю, 21 липня, на небі зійде повня - цього разу вона знову, як і в червні, відбудеться в знаку Козерога, але вже в 30-му градусі. Особливо відчутним її вплив буде в період з 18 по до 24 липня.

Чим незвичайна повня 21 липня, що чекати в цей час і на які знаки вона матиме найбільший вплив, розповіла астрологиня Катерина у власному Telegram-каналі "Астрологія з Катериною".

Читайте також: Три знаки Зодіаку чекають щасливі зміни у житті після повні у липні.

Незвичайна ця повня тим, що відбувається впродовж одного місяця в тому ж самому знаку Зодіаку.

"У нас вже була повня у Козерозі 22 червня, тільки тоді вона відбулася він у 2-му градусі цього знака Зодіаку. Таке в астрології трапляється рідко і, мабуть, говорить про те, що якась гостра ситуація в наших життях знову вимагатиме від нас певних рішень", - розповіла астрологиня.

За її прогнозом, головні теми, що будуть хвилювати людей більше звичайного, будуть теми, що проходить на осі гороскопа Рак-Козеріг: будинок, нерухомість, сім'я, внутрішньосімейні відносини, батьки, рід, Батьківщина. Все це може бути протиставлене темам кар'єри, правопорядку, жорсткості, суворості, особистого та соціального статусу.

"Нагадаю, що повня це завжди певний підсумок, кульмінаційний момент від тих справ, які ми закладаємо на Молодик. Тобто, з 21 липня до 5 серпня ми реалізовуватимемо програми або ж у нас підійде завершення будь-яких справ, ситуацій, які ми розпочинали ще з 6 липня", - пояснила вплив небесних світил авторка блогу.

Вона наголошує, що ця повня буде непростою.

"Повня 21 липня проходитиме у поєднанні з потужною трансформаційною планетою Плутон. Також братимуть участь ще два гармонійні аспекти: тригон до планети Марс і секстиль до Нептуна. Тож є надія, що саме вони допоможуть пом'якшити жорсткий вплив цієї повні. Отже, проявивши ініціативу, але не поспішаючи і добре подумавши, підключивши при цьому свою інтуїцію, ми будемо здатні пережити певні важливі події, які можуть кардинально змінювати певну ситуацію в житті. Яку саме - залежить від того, в якому астрологічному будинку (сфера життя - Ред.) у вас в натальній карті проходитиме точка даної повні", - пояснила астрологиня.

Читайте також: Почнеться справжня біла смуга: ці знаки Зодіаку стануть щасливчиками серпня.

Як повня 21 липня вплине на світові процеси

"У світовому контексті повня на Плутоні 21 липня (+/-3 дні від цієї дати - з 18 по 24 липня) здатна принести посилення бойових дій, можуть постраждати великі маси людей. Є можливість потрапити під деструктивний вплив від силових структур та/або людей, які мають над вами певну владу. Також можливе отримання будь-якої інформації про впливову людину, лідера певної держави. Імовірні події, пов'язані із високопоставленими персонами, у владі яких знаходяться долі багатьох людей.

З 18 по 24 липня краще уникати місць великого скупчення людей, акуратніше бути в поїздках, на дорозі, за кермом. Варто також реагувати на сигнали тривоги, оскільки існує серйозна небезпека від вибухів, від атомної енергії, небезпека з неба, небезпека від сейсмічної активності", - попереджає астрологиня.

Кому із знаків Зодіаку приготуватися

Щодо впливу повні на представників Зодіаку, то будуть знаки, яких вона дуже сильно зачепить, а також будуть знаки, які взагалі не відчують її руйнівний вплив.

"За середнім значенням вплив на знаки Зодіаку по суті такий, яким він був 22 червня. Однак зараз і в наступні два тижні після 21 липня ви будете відчувати підсумок, кульмінацію тієї чи іншої ситуації, певної події у вашому житті", - зауважила Катерина.

Складніше за інших може бути в цю повню Ракам, Терезам, Овнам.

Легше впоратися з енергіями повні зможуть Риби, Скорпіони, Тельці та Діви.

Більш нейтральний вплив від повні отримають Близнюки, Стрільці, Водолії та Леви.

Для Козерогів: повня у вашому знаку Зодіаку може принести закінчення певного етапу в житті та/або ймовірну зміну напряму в планах/діяльності/кульмінації ваших внутрішніх трансформацій.

Цікаві новини для вас:

  1. Це розіб'є їм серце: три знаки Зодіаку до кінця літа чекає справжня любовна драма.
  2. Амур готує стріли: ці три знаки Зодіаку у липні закрутять бурхливий роман.
  3. Кохання, гроші і кар’єра: який тест влаштує Всесвіт кожному із знаків Зодіаку у липні.

Новини партнерів

Читайте також

Баклажани по-корейськи: ця пікантна закуска не залишить нікого байдужим

Приготуйте баклажани по-корейськи - пікантний смак цій закусці додає цікавий соус

Як випрати кросівки в пральній машині: корисні поради

Експерти розповіли, як випрати кросівки в пральній машині і дали корисні поради

Шарлотка з білого хліба для суперлінивих - так просто ще не було

Шарлотка з білого хліба - це простий рецепт випічки, для якого не потрібне тісто