Лайм

З короною на голові: кому найбільше пощастить в сезон Лева

Три знаки Зодіаку будуть купатися у щасті і розкоші

З 22 липня Сонце переходить у знак Лева, де пробуде до 22 серпня. Це час, коли Сонце, яке є планетарним управителем Лева, має найбільшу силу, тепло та світло, запрошуючи всіх наповнити своє життя яскравістю та красою. Для трьох знаків Зодіаку цей сезон Лева стане особливо радісним.

Про те, для кого сезон Лева-2024 стане періодом найбільшого розквіту і удачі, розповіла астрологиня Гелен Фелікс для Spiritualify.

Читайте також: Беріть долю в свої руки: гороскоп на тиждень з 22 по 28 липня для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Потужна енергія Лева принесе Овнам прекрасні можливості - приготуйтеся до надзвичайно щасливого періоду. Сезон Лева допоможе вам подолати перешкоди, коли у вас буде чіткий шлях вперед.

Венера в Овні готує вам доленосну зустріч і пошле споріднену душу! Цей зв’язок може бути платонічним або романтичним, тож не поспішайте робити висновки.

Ця людина зіграє вирішальну роль у наступному розділі вашого життя, допомагаючи вам вийти за рамки попередніх обмежень. Це буде не наставник, а скоріше рівний. Навіть якщо ця людина буде старша за вас, вона діятиме більше як друг, ніж наставник.

Тим, у кого Сонце, Меркурій і Марс в Овні, слід бути обережними, коли ви ділитеся своїми планами та секретами. Дотримуйтеся власних порад і збирайте інформацію, де тільки можете. Чим більше ви знаєте, тим легше вам буде приймати правильні рішення.

Щоб покращити свій досвід під час сезону Лева, подумайте про носіння лазуриту або лепідоліту. Ці камені можуть допомогти вам зосередитися і збалансувати духовні чакри. Вони допоможуть вам уникати негативу та направлять вас до людей і ситуацій, які є корисними для вас.

Прийміть яскраву енергію сезону Лева та дозвольте їй підштовхнути вас до нових висот!

Читайте також: Ця зустріч переверне все життя: доля пошле особливу людину чотирьом знакам Зодіаку.

Лев

Лев, зараз твій сезон, тож готуйся сяяти! Якщо у вас Сонце, Місяць, Марс або Венера у Леві, цей сезон Лева обіцяє бути казковим. Ви будете у центрі уваги, легко підніметеся за шкалою популярності, а більшість людей не зможуть встояти перед вашою чарівністю. Вони будуть більш поблажливими та запропонують вам всі можливості, про які ви попросите. Використовуйте цю силу з розумом!

Хоча ви любите бути активними та демонструвати себе з найкращого боку, цей період вимагає від вас терпіння та сприйнятливості. Дозвольте світу прийти до вас з найкращими змінами. Вірте, що хороші речі попереду.

Тим, у кого Місяць у Леві, рекомендується використовувати свою творчість протягом цього сезону. Незалежно від того, визнають інші ваш геній чи ні, вам судилося створити щось новаторське й унікальне. Не ігноруйте цей космічний дар.

Якщо ви відчуваєте бажання посилити свою енергію цього місяця, подумайте про роботу з прозорими кристалами. Вони можуть допомогти відкрити ваше третє око та підвищити вашу творчість. Прийміть яскраву енергію свого сезону та дозвольте своєму внутрішньому світлу яскраво сяяти!

Читайте також: Три знаки Зодіаку чекають щасливі зміни у житті після повні у липні.

Водолій

Сезон Лева піднесе до небес Водоліїв. Ті, у кого Сонце, Венера та Меркурій у цьому знаку, відчують найбільше піднесення від цієї яскравої і життєствердної енергії.

Якщо у вас Меркурій у Водолії, ви можете знайти друзів і підтримку в малоймовірних місцях. Ваші унікальні ідеї та перспективи будуть резонувати з іншими, створюючи несподівані альянси.

Протягом цього часу знайдіть хвилинку, щоб висловити свої бажання Всесвіту. Спостерігайте, як космічні потоки змовляються, щоб здійснити ваші бажання і дати потужний поштовх до змін.

У сезон Лева вам рекомендується більш спокійно підходити до подій і змін на вашому життєвому шляху. Це дозволить вам уточнити свої ідеї та побудувати ґрунтовні плани на майбутнє. Можливо, зараз не найкращий час для їх впровадження, але підготовка є ключовою.

У коханні Всесвіт піде вам назустріч, якщо ви проявите ініціативу. Деякі Водолії можуть навіть зустріти важливу споріднену душу протягом цього часу.

Щоб посилити свою енергію, подумайте про те, щоб носити підвіску з прозорого кварцу або каблучку з димчастого кварцу в сезон Лева. Лазурит і фіолетові кристали також матимуть сильний вплив, допомагаючи вам подолати прірву між фізичною та духовною сферами.

Прийміть цей потужний сезон і дозвольте своєму унікальному світлу засяяти!

Цікаві новини для вас:

  1. Це розіб'є їм серце: три знаки Зодіаку до кінця літа чекає справжня любовна драма.
  2. Почнеться справжня біла смуга: ці знаки Зодіаку стануть щасливчиками серпня.
  3. Кохання, гроші і кар’єра: який тест влаштує Всесвіт кожному із знаків Зодіаку у липні.

Новини партнерів

Читайте також

Аджика без варіння з аспірином — "сирий" спосіб на зиму

Сира аджика з аспірином без варіння - варіант улюбленого соусу, який зберігає колір і користь продуктів

Як зробити шви на плитці знову білими: простий лайфхак

Експерти розповіли, як відбілити шви на плитці у ванній і кухні - є простий лайфхак, який допоможе без фарбування

Мусака з баклажанів - рецепт традиційної грецької запіканки

Грецька мусака - страва, яка дійсно варта, щоб над нею потрудитися. Пропонуємо приготувати мусаку з картоплею