Лайм

Моя четверта дружина: Віктор Павлик вперше заговорив про роман з молодою прихильницею

Співак впевнений, що їх зустріч і відносини були визначені долею

25-річна Катерина Репяхова, директор і кохана українського співака Віктора Павлика, за великим рахунком вже четверта дружина артиста. Їх зустріч і відносини були визначено долею, не інакше.

Такою думкою 53-річний співак поділився в інтерв'ю ТСН. На відміну від своєї супутниці, говорити про нові стосунки відкрито Павлик наважився вперше.

"Моя четверта дружина, за великим рахунком", - зазначив співак в одній зі своїх реплік. При цьому відомо, що офіційно свої відносини Катерина та Віктор ще не оформили.

Говорячи про свою третю дружину Ларису, артист згадав, що залишив родині буквально все. "Я знаю, що їм нелегко і боляче. Особливо Ларисі. Вона реально залишилася одна. З Павлом, але одна. Я залишив їм квартиру. Залишив абсолютно все", - зазначив артист.

Зустріч з Катериною в одному з готелів Миколаєва музикант називає долею.

"Це доля! Я в це вірю, що це доля. Тому що вона чекала три години і вже заходила в номер, закривала двері, а я в цей момент виходив на поверх, побачив її здалеку і крикнув: "Гей! Дівчино!" - згадав Павлик. Так пара познайомилася і почала спілкуватися.

Як розповідала Катерина Репяхова в бесіді з The Lime, співак не наважувався раніше розкривати подробиць особистого життя, так як був впевнений, що чекати розуміння йому просто нема від кого.

"Впевнений, що ніхто не сприйме це нормально. Що будь-який журналіст спробує знайти в цьому щось погане: різницю у віці, розлучення з дружиною, хворобу сина... І він каже: "Я просто не маю сил комусь щось доводити, пояснювати, як я тебе люблю. Це моє особисте". Тому відкриватися сам він поки не готовий", - пояснювала вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях