Лайм

Тіна Тернер вперше заговорила про суїцид сина і назвала його причину

Минулого року тіло 59-річного чоловіка знайшли в його будинку в Каліфорнії

Американська співачка Тіна Тернер вперше заговорила з журналістами про самогубство її старшого сина Крейга. Минулого року тіло 59-річного чоловіка виявили в його будинку в Каліфорнії, він вистрілив в себе з пістолета.

У бесіді з CBS News 79-річна артистка згадала, що її син був дуже самотнім, що напевно стало однією з головних проблем, які штовхнули його на таке непросте рішення.

"Крейг був дуже самотнім. І я думаю, що це була його найбільша проблема, яку він так і не зміг вирішити", - зазначила співачка. - У мене багато фотографій, на яких він посміхається, і мені хочеться думати, що зараз він в якомусь гарному місці".

Перенести безліч проблем довелося і самій Тернер: інсульт, рак кишечника і трансплантацію нирки. Донором органу для співачки в настільки важкий період став її чоловік - німецький музичний продюсер Ервін Бах. Пара одружилася в 2013 році після 26 років стосунків.

Незважаючи на ряд труднощів артистка зізналася, що любить своє життя: "У мене є все. Коли я сиджу в своєму будинку поруч з Цюріхськими озером, я так спокійна. Немає ніяких проблем. У мене було дуже важке життя, але я нікого і ні в чому не звинувачую. Я пройшла це, я прожила це без сорому. І я щаслива людина", - резюмувала вона.

Старшого сина Тіна Тернер народила у віці 18 років. Його батьком став саксофоніст Реймонд Хілл, якому співачка не була офіційною дружиною. Пізніше вона вийшла заміж за Айка Тернера, який усиновив Крейга і дав хлопчикові своє прізвище. Останні роки Крейг Тернер працював агентом з нерухомості в долині Сан-Фернандо в Каліфорнії.

  • Принц Гаррі та Меган Маркл готуються до хрестин новонародженого сина Арчі, якого колишня актриса народила 6 травня. Цей захід подружжя намагається зробити максимально закритим.
  • Українська поп-співачка Тіна Кароль розчулила шанувальників знімками змужнілого сина Веніаміна, якого зараз провідує в Англії. В одній з місцевих шкіл хлопчик закінчує черговий навчальний рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях