Лайм

Відомий актор врятував дитину з жорсткого ДТП: відео з місця аварії

Малюк і інші постраждалі вирушили до лікарні, їхньому життю нічого не загрожує

Американський актор Денні Трехо, який здобув популярність завдяки фільмам "Від заходу до світанку", "Діти шпигунів", "Мачете" допоміг врятувати дитину з автомобіля, що перекинувся.

Про це "кінозлодій" розповів на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши відео з місця ДТП. 75-річний актор став свідком страшної аварії з двома машинами. За словами Денні, він почув дитячий плач, що лунав з перевернутого авто, і кинувся на допомогу.

Актор заліз у машину і побачив пристебнутого малюка до автомобільного крісла. Він спробував відстебнути немовля, але ремінь безпеки відразу не піддався. Тоді йому на допомогу прийшла інша очевидиця аварії, яка допомогла розстебнути ремінь з протилежного боку. В результаті дитина була врятована.

Малюк та інші постраждалі вирушили до лікарні, їхньому життю нічого не загрожує.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Danny Trejo (@officialdannytrejo)

  • Раніше канадський актор Кіану Рівз, найбільш відомий за фільмом "Матриця", потрапив на аварійний рейс. Літак, на якому знаходився зірка Голлівуду, здійснив вимушену посадку. Актор допоміг випадковим попутників дістатися до будинку.
  • Американський актор Трейсі Морган потрапив в ДТП в Нью-Йорку, підім'явши свій новенький спорткар Bugatti Veyron 2012 року. За іронією долі, в аварію Морган потрапив через 15 хвилин після покупки авто.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях