Лайм

Синці та зламаний ніс: акторка серіалу "Школа" розповіла про побої хлопця

Ліза Василенко поділилася моторошною історією

Молода українська акторка Ліза Василенко, яка відома за роллю Лоли в серіалі "Школа", відверто розповіла про знущання бойфренда.

Своїми спогадами 21-річна знаменитість поділилася в програмі "Життя відоміх людей". Ліза познайомилася з хлопцем на шкільному випускному і відразу закохалася. Перші два місяці роману були ідеальним, але після стосунки стали нагадувати фільм жахів.

"Він говорив, що я некрасива, противна, мразь. Я просто сприймала це, як належне. У якийсь момент ми йшли по вулиці і він сказав, що я повинна бути йому вдячна за те, що він мене не б'є", - почала свою розповідь Ліза.

Пізніше образи переросли в рукоприкладство. Хлопець душив актрису, примушував до сексу, а одного разу навіть зламав їй ніс.

"Він притиснув мене до бетонної стіни і почав бити. Ліктем бив по обличчю. За підсумком зламав мені ніс, зі зміщенням. Я втратила свідомість, а коли прийшла до тями, побачила кров, у мене все боліло, було дуже страшно", - з жахом згадує акторка.

Після цього жахливого випадку дівчина звернулася в поліцію, але хлопець так і не був покараний. Щоб забути весь цей жах Ліза погодилася піти на кастинг україномовного серіалу "Школа". Після виходу фільму дівчина стала справжнім кумиром багатьох школярів.

  • Акторка Карина Чернявська, яка відома за роллю Асі в серіалі "Школа", виходить заміж за свого коханого, актора Романа Магрицька.
  • Анна Трінчер, яка зіграла одну з головних ролей в "Школа" розповіла про стосунки з колегою по серіалу Богданом Осадчуком.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях