Лайм

Дженніфер Еністон побила в Instagram рекорд королівської родини: її новий пост - черговий успіх

Актриса продовжує збирати мільйони лайків

Американська актриса Дженніфер Еністон, яка раніше була противницею соцмереж, але ось раптом завела Instagram, продовжує бити рекорди по підписниках. За добу на сторінку зірки ситкому "Друзі" підписалися більше 11 мільйонів фоловерів. Таким чином знаменитість побила навіть рекорд Меган Маркл та принца Гаррі.

На сьогоднішній день в профілі Еністон поки лише два пости, проте актриса охоче ділиться знімками і короткими роликами в "сторіз". Перше фото з акторами серіалу "Друзі" зібрало понад 12 млн лайків. Другий пост знаменитості виявився не менш успішним.

Еністон записала короткий жартівливий ролик нібито з реакцією на нескінченні повідомлення соцмережі (можна лише уявити, що таке 11 млн лайків на твоєму першому в житті пості в Instagram). Переглянувши черговий потік повідомлень, актриса в пориві гніву кидає смартфон.

"Клянуся, я не хотіла розбивати його. Дякую, друзі, за теплий прийом", - написала під роликом Еністон. Менш ніж за добу відео подивилися 10 млн фоловерів. У тисячах коментарів користувачі соцмережі захоплюються такою появою в Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

"Оце візит", "Як потрібно з'являтися в Instagram. Вчіться у Дженніфер", "Вона приголомшлива, я завжди це знала", "Дженніфер, ми дуже раді, що ви тепер з нами", - сміються під постом актриси.

  • 22 вересня серіалу "Друзі" виповнилося 25 років. З нагоди ювілею в США вийшла книга "Покоління друзів", в якій її автор Саул Аустерліц розкрив нові подробиці про ситком. Читайте 5 найнесподіваніших фактів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях