Лайм

Кріштіану Роналду показав, як купає чотирьох дітей, і це наймиліше фото в Instagram футболіста

Футболіст не забуває про своїх найдорожчих людей

Зірка футболу Кріштіану Роналду - зразковий батько, і не дивлячись на напружений графік, знаходить час для простих сімейних радостей. Бомбардир Ювентуса опублікував в Instagram фото, на якому плюскається у ванній з чотирма дітьми - дев'ятирічним Кріштіану-молодшим, дворічними близнюками Євою і Матео та дочкою Аланою.

"Кумедний момент з моїми дітьми", - підписав Роналду знімок.

Фото: @cristiano в Instagram

Менше ніж за добу зворушливе фото набрало 7,9 млн лайків. "У тебе прекрасна сім'я, мій друг", "Супер-тато", "Це благословення", - пишуть шанувальники і друзі футболіста.

Коханої Кріштіану Джорджіни Родрігес ніде не було видно, але, швидше за все, саме вона була фотографом. Нагадаємо, що троє старших дітей Роналду народжені від сурогатних матерів, а молодша дочка Алана - від 26-річної Родрігес, колишньої продавщиці магазину Gucci.

  • Кріштіану Роналду пообіцяв одружитися на своїй дівчині Джорджині Родрігес. Пара познайомилася в 2016 році в магазині Gucci в Іспанії, де тапрацювала продавцем-консультантом. Потім вони знову зустрілися на заході бренду, і з тих пір не розлучалися.
  • Наречена португальського спортсмена Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес поділилася в мережі пікантними знімками, зробленими під час відпочинку в ОАЕ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях