Лайм

Українські зірки передають один одному "голий" челлендж з подушками: фото

Беруть участь всі, навіть чоловіки

У мережі набирає популярність модний флешмоб під хештегом #pillowchallenge, учасники якого споруджують сукні з подушок. Цей челлендж припав до душі людям, що знаходяться в самоізоляції. Не стали винятком і знаменитості.

Українські зірки публікують в мікроблогах свої карантинні луки і передають один одному естафету. Беруть участь всі, навіть чоловіки.

Сергій "Колос" Мартинюк

Лідер рок-гуртуи "Фіолет" вирішив урізноманітнити своє дозвілля на карантині і приєднався до популярного флешмобу. Компанію музикантові склала його дружина Лора.

Женя Галич

Фронтмен гурту O.Torvald обійшовся без ременя. "Прийняв естафету від Сергія Мартинюка", - написав під знімком Галич.

Слава Дьомін

"У мережі набирають популярність фотки з подушками на голе тіло. В офісі знайшов тільки таку подушку", - написав ведучий.

Наталка Денисенко

"Прийняла естафету від геніального рокера Жені Галича", - підписала акторка знімок, на якому зображена лежачи в ліжку.

Леся Нікітюк

Телеведуча вирішила піти далі і замінила подушку на ковдру. Свій аутфіт Леся доповнила нюдовимі човниками, чорним ременем, а замість сумочки в руках у неї - плюшевий ведмедик. "Що чути з приводу Каннського кінофестивалю?", - пожартувала Нікітюк.

Соломія Вітвіцька

"Кажуть, клітина досі в тренді. У нас триває красивий карантин. Ну і чому б не влаштувати колаборацію з #quarantinepillowchallenge. Головне, залишатися вдома. Хто зі мною", - написала телеведуча.

Олена Світлицька

  • Український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) вирішив приєднатися до флешмобу FlipTheSwitch. Суть його полягає в тому, що два героя після клацання міняються одягом. Але Потап вирішив виявити оригінальність і записав відео з домашнім улюбленцем Насті Каменських - собачкою на кличку Мімі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях