Лайм

У дружини виявили пухлину: популярний співак 2000-х вперше розповів, чому залишив сцену

У 2013 році співак виїхав з України, пояснивши це важкою політичною ситуацією

Популярний в 2000-х латиський співак Стас Шурінс, переможець проекту "Фабрика зірок", вперше розповів, чому був змушений покинути сцену, незважаючи на успіхи.

У 2013 році молодий артист раптом переїхав до іншої країни, пояснивши це важкою політичною ситуацією в Україні. Зараз Шурінс розкрив правду. Піти зі сцени йому довелося через важку хворобу дружини Віолетти, у якій діагностіроваль пухлину мозку.

Фото: instagram.com/shurins

"Історія сумна, але зараз вже все добре, - зазначив Шурінс в Інстаграм-бесіді з ведучою Нового каналу Лесею Нікітюк. - У жовтні того ж року їй зробили операцію. У листопаді 2013 року я навіть встиг презентувати альбом, і все - тур, який був запланований на 2014-й, злетів, ми залишилися взагалі без грошей. Нам навіть не було на що знімати квартиру в Україні".

Фінансові труднощі були першим фактором, який спонукав подружжя до переїзду. Другим став необхідний курс реабілітації.

"Ми переїхали до Німеччини, тут живуть батьки дружини. Щоб залагодити формальності з документами, мені навіть довелося працювати там листоношею, - продовжив він. - Дружина успішно пройшла реабілітацію, а я після вимушеної творчої паузи пішов на проект The Voice of Germany і став його фіналістом".

Сьогодні Стас Шурінс повертається в український шоу-бізнес з піснями, присвяченими паралімпійцям. А хвороба його дружини знаходиться в стадії ремісії, Віолетта відчуває себе добре.

  • Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон пожертвували кров для розробки вакцини від коронавируса. Їх антитіла можуть стати основою для ефективного препарату.
  • Актор "Гри престолів" вилікувався від коронавіруса і розповів про свій стан. На лікування 41-річному Крістоферу Хівью і його дружині знадобився місяць.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також