Лайм

Леся Нікітюк зняла на смартфон кліп до своєї "вірусної" пісні Stay At Home

Тим часом трек вже став гімном карантину в соцмережах

Українська телеведуча Леся Нікітюк та учасники гурту PATSYKI Z FRANEKA випустили відео до свого "вірусного" треку Stay At Home. Вже кілька тижнів поспіль пісня звучить на радіо і супроводжує різні відео з тематикою карантину в соцмережах. Тепер же її автори презентують ролик, знятий просто на смартфон.

"Приємно, що люди так легко підхопили цей сингл, адже в пісні всі базові фрази, - цитує ведучу Новий канал. - Трек став гімном карантину. Всі почали під нього прибирати вдома і викладати відео в Tik Tok. Підключайтеся і ви до цього челленджу. Ми не дамо вам набрати зайву вагу під час карантину".

Як додала ведуча, на створення пісні та відеоряду її та музикантів з PZF надихнули українці, які зараз змушені проводити час у чотирьох стінах. Ролик зняли за дві години в одному зі старих будинків у центрі Києва. Ні світло, ні декорації авторам не знадобилися.

  • Раніше Леся Нікітюк розсекретила свого першого і останнього продюсера. Ним виявився популярний шоумен, який на початку 2000-х платив майбутній телезірці 200 гривень за виступ.
  • А ось як Леся Нікітюк відповіла на чутки про збільшені губи та ботокс. Телеведуча жартома показала, як збільшити губи без уколів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.