Лайм

Він - людина слова: Кошовий розповів, чи чекати повернення Зеленського до "Кварталу"

У "Кварталі" будуть раді поверненню Зеленського

Через президентство Володимира Зеленського студія "Квартал 95" втратила головну частину свого колективу. Але ж раніше Зеленський сказав, що йде в політику на один термін, а він - людина слова.

Такими міркуваннями в інтерв'ю Олесі Бацман поділився приятель Зеленського і гуморист "Кварталу" Євген Кошовий. На думку коміка, президент навряд чи піде на другий термін, хоча явно буде радитися з цього приводу з українцями.

Фото: karabas.com

"Ми втратили головну частину нашого колективу. Але це тимчасово, - розповів Кошовий. - Я думаю, Зеленський не захоче йти на другий термін президентства. Він у будь-якому разі буде радитися з приводу цього з народом".

Якщо так станеться, що Зеленський дійсно піде з політики, на нього чекатимуть в колективі колишніх колег. "Він сказав: "На один термін"- і я думаю, що він людина слова. І якщо раптом так станеться, я дуже сподіваюся, що він повернеться до "Кварталу", - додав Кошовий.

  • 7 квітня Євгену Кошовому виповнилося 37 років. Згадуємо дотепну історію, як іменинник "Кварталу 95" назавжди втратив волосся.
  • Сергій Притула зазначив, що за час президентства Володимир Зеленський помітно набрав ваги. На думку ведучого, в цьому криється хороший знак.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях