Лайм

Переможець шоу "Танці з зірками" продає свій кубок заради порятунку життя дитини

Стартова ціна кубка - 500 доларів

Український комік Ігор Ласточкін, який переміг в шоу "Танці з зірками-2018", виставив на аукціон свій переможний кубок. На такий крок гуморист пішов заради порятунку маленького сина учасника "Ліги сміху" Олександра Замші, у якого діагностували лейкоз.

Про це Ласточкін розповів на своїй сторінці в Instagram. "Ситуація на даний момент така: лікування проходить з позитивною динамікою, але гроші закінчилися вже вчора. Тому я оголошую благодійний аукціон, першим і єдиним лотом якого є кубок "Танців з зірками". Стартова ціна - 500 доларів. Торги пройдуть в коментарях до цього поста, а всі гроші ми відправимо батькам Мирона", - говорить на відео комік.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ігор Ласточкин (@lastochkin_igor)

Олександр в свою чергу подякував Ігорю, зазначивши, що розуміє, наскільки важливі творчим людям нагороди.

"Я як людина творча прекрасно розумію значення кожної медалі або особливо кубка. Скільки роботи, переживань, емоцій, безсонних ночей. Це пам'ять, яка стоїть на головній полиці і нагадує, що все в житті можливо. Дякую Ігор", - написав Замша в своєму мікроблозі.

Нагадаємо, ще в березні капітан команди "Таа-та-та-та" Олександр Замша повідомив сумну новину - у його сина Мирона діагностували лейкоз. Наразі хлопчик знаходиться в Ізраїлі, де проходить лікування.

Фото: instagram.com/zamsha_sasha

  • Ігор Ласточкин переміг на шоу "Танці з зірками" в 2018 році. Партнеркою коміка на проекті була хореограф Ілона Гвездева. За звання кращої пари тоді змагалися також Іраклі Макацарія і Яна Заєць, Леся Нікітюк і Максим Єжов.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях