Лайм

Настя Каменських випустила романтичний кліп, створений з архівних фото з Потапом

Цей міні-фільм співачка зняла сама у дворі власного будинку

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, презентувала теплу відеороботу на свою нову пісню "Воспоминания". У кліпі зібрані архівні кадри з романтичних подорожей Насті з Потапом.

Прем'єра відео відбулася 15 травня на YouTube-каналі виконавиці. Автором слів виступив Потап, а музика - спільна робота подружжя. "Є такі пісні, які не потрібно придумувати, вони самі пишуться нашими спогадами, це відео - наші з Настею пригоди, а пісня шматочки життя спіймані і покладені на музику", - прокоментував репер.

Співачка зазначила, що ця пісня стала для неї особливою.

"У ній зібрані фото і відео щасливих спогадів, багато романтики і посмішок, які в один затишний вечір надихнули мене на цю пісню і перетворилися в кліп, який я зняла прямо у себе вдома! Вийшов такий ніжний і теплий відеоальбом!", - поділилася Каменських.

  • 8 травня український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) відзначив свій 39-й день народження. Настя Каменських влаштувала коханому чоловікові сюрприз, організувавши вечірку в стилі диско.
  • Декількома днями раніше свій 33-й день народження відсвяткувала і Настя Каменських. Цей день співачка провела вдома, оскільки в країні триває карантин. Кілька знімків з домашнього святкування NK опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.