Лайм

Жила та навчалася у Києві: з'явилися подробиці про молоду дружину Макаревича

Сьогодні фронтмен "Машини часу" і його молода дружина живуть порізно

Музикант Андрій Макаревич нещодавно проговорився про те, що одружився вчетверте. Незважаючи на чутки про дружину-ізраїльтянку, обраниця музиканта виявилася колишньою мешканкою Києва. Що правда, в Україні дівчину звали Інною Калініною, а після переїзду до Ізраїлю вона стала Ейнат Кляйн.

Зараз, як пише "Собеседник", фронтмен гурту "Машина времени" і його молода дружина живуть порізно - жінка не встигла повернутися з Ізраїлю до Росії до закриття кордонів.

Фото: sobesednik.ru

Ейнат Кляйн 36 років (вона на 30 років молодша за Макаревича). Свого часу жінка закінчила факультет журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, але пізніше перебралася до Ізраїлю, на батьківщину предків. Там Ейнат отримала ще й історичну освіту.

Сам музикант особисте життя не коментує, такої ж позиції дотримується і його супутниця: "Я дуже поважаю працю журналістів, я і сама в минулому журналіст, але вважаю, що наше особисте життя з Андрієм має залишатися особистим, як це і було до недавнього часу", - цитує її видання.

Фото: sobesednik.ru

Сьогодні Ейнат займається туристичним бізнесом, володіє п'ятьма мовами. Але так як в дні карантину справи трохи просіли, жінка знайшла час для паралельного проекту - продажу елітного вина. Як і де бізнесвумен познайомилася з Андрієм Макаревичем, невідомо. Але шанувальникам музиканта добре відомий той факт, що лідер "Машини" - великий любитель елітних вин і пізнавальних подорожей.

  • Раніше Настя Каменських поділилася секретом сімейного щастя і мирного життя на карантині. Співачка дала дівчатам корисну любовну пораду.
  • Гуморист з "Вар'яти-шоу" Володимир Жогло розкрив подробиці свого нещодавнього весілля на карантині.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.