Лайм

Принц Чарльз закликав звільнених британців збирати урожай - без сезонних робітників країна не справляється

Через епідемію коронавірусу тисячі сезонних робітників не змогли приїхати до Великобританії

Принц Чарльз попросив студентів і звільнених робітників допомогти британським фермерам збирати урожай. Збір фруктів і овочів, до якого зазвичай привертають дешеву робочу силу з інших країн, 71-річний спадкоємець престолу назвав "непопулярною роботою", але через епідемію виконувати її нікому.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Clarence House (@clarencehouse)

"Якщо ми збираємося зібрати урожай британських фруктів і овочів цього року, нам знадобиться армія людей, щоб допомогти, - сказав принц Уельський на відео, опублікованому в Instagram. - Їжа не з'являється за помахом чарівної палички. Все починається з наших чудових фермерів і виробників. Якщо останні кілька тижнів щось довели, так це те, що їжа дорога, і її не можна сприймати як належне".

Чарльз не сумнівається, що робота буде брудною і складною, але без "багатьох тисяч" добровольців урожай може пропасти. "У розпал глобальної пандемії ви внесете життєво важливий вклад в національні зусилля", - сказав він.

Багато користувачів соцмереж гостро відреагували на пропозицію принца Чарльза. "Чому б вам і вашій родині не робити те, що ви проповідуєте? Адже зараз вам нема чого робити, так допоможіть нашим фермерам", - пишуть в коментарях. - "А ви або ваші сини хотіли б працювати в умовах низькооплачуваних сільськогосподарських робітників, сер?"

Нагадаємо, що в березні у принца діагностували коронавірус, з м'якими симптомами якого він впорався за два тижні. 94-річна мати Чарльза, королева Єлизавета II, ізолювалася в Віндзорському замку і не планує з'являтися на публіці як мінімум до осені.

  • Після відмови від королівських повноважень син Чарльза, принц Гаррі, переїхав в США з дружиною і сином. З чуток, там він втратив орієнтири, роботу і друзів.
  • Тим часом Кейт Міддлтон і принц Вільям поділилися милими фото дочки-іменинниці. Принцесі Шарлотті виповнилося 5 років, і вона вже допомагає розносити пакети з їжею одиноким літнім людям.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях