Лайм

Тоня Матвієнко оригінально привітала чоловіка-артиста з днем народження: відео

Сьогодні Арсену Мірзояну виповнюється 42 роки

У середу, 20 травня, свій 42-й день народження відзначає український музикант Арсен Мірзоян. Однією з перших в соцмережах іменинника привітала його зіркова дружина, співачка Тоня Матвієнко.

Артистка виклала в свій Instagram відео, на якому люди з усіх куточків України виконують пісню артиста "Вінні-Пух". У ролику також знялися і найближчі люди Арсена - чотирирічна дочка Ніна та дружина Тоня.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

"З днем народження, коханий. Многая літа", - підписала відео Матвієнко. Співачка також подякувала усім причетним до запису вітального ролика.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян одружилися в 2017 році. Через рік закохані влаштували повторну церемонію у Таїланді. Артисти повторили клятви вірності на березі моря.

У січні 2016 року біля пари народилася дочка, яка була названа на честь своєї знаменитої бабусі - легендарної української співачки Ніни Матвієнко. У Тоні також є дитина від першого шлюбу - дочка Уляна, якій в листопаді цього року виповниться 22 роки. А Мірзоян ще має двох синів від першого шлюбу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях