Лайм

Олег Скрипка розповів, чому так болісно розлучився з дружиною-француженкою

Лідер "ВВ" сім років прожив у Франції, після чого повернувся до України

Лідер урту "ВВ" Олег Скрипка рідко говорить про особисте життя. Ще рідше погоджується розповісти про свою першу дружину-француженку, актрису на ім'я Марі. Після кількох років шлюбу пара розлучилася, до того ж доволі болісно. Скрипка повернувся до України і деякий час навіть не спілкувався з колишньою коханою.

Ставши гостем передачі "Зірковий шлях" на каналі "Україна", музикант розповів, як зав'язалися їх відносини, і чому вже через деякий час закоханих чекав настільки болючий розрив.

Фото: facebook.com

З актрисою Марі Рібо музикант з України познайомився в самому серці Парижа, куди приїхав з колегами. "Вона була єдиною дівчиною, яка могла говорити англійською. Мені було цікаво її про все розпитати, - згадав він. - Ми говорили, говорили... А потім наше спілкування перейшло в любов. Для мене завжди була важлива особистість, а Марі дійсно була дуже цікавою людиною".

Заради Марі музикант взявся вчити французьку, і вже через три місяці порадував дівчину можливістю вільно висловлюватися її рідною мовою. "Марі дуже здивувалася, коли дізналася про це, - посміявся Скрипка. - У нас почалося реальне спілкування, коли ти вже розмовляєш з людиною однією мовою".

Завдяки новим знанням музикант став отримувати пропозиції по роботі в театрі та в кіно, знайшов нових друзів. Через деякий час Скрипка переїхав до Парижа, де провів цілих сім років. Там же Марі стала його першою дружиною і концертним директором гурту "ВВ".

"Ми були в шлюбі чотири чи п'ять років, - продовжив музикант. - А потім розлучилися, тому що пройшла любов".

Як зізнався Скрипка, ініціатором розлучення став він. На його відносини з Марі дуже сильно вплинула туга за домом. "Тебе накриває емігрантська ностальгія, тому ти починаєш відчувати і розуміти, що таке коріння, твій рід, замислюєшся про високе розуміння і про свою місію, - пояснив він. - Я пропонував [переїхати до України], але вона не могла тут адаптуватися. Часи були трохи інші. До того ж французи не такі пластичні, як ми".

Розставання виявилося дуже болісним, тому колишнє подружжя не підтримувало відносини. "Востаннє ми бачилися у 2014 році, - додав лідер "ВВ". - Марія організувала в Парижі концерт гурту".

Після повернення до України Олег Скрипка познайомився з Наталею Сідь, якій належало стати його другою дружиною. У періоді з 2005 по 2012 рік у пари народилися четверо дітей. Сьогодні лідер "ВВ" також приховує своє особисте життя, про яке мало що відомо.

  • Актриса Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк розповіли, як сваряться та миряться на карантині. Стосунки пари тривають вже 29 років, але чоловік та жінка знають, як зберегти "хімію".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях