Лайм

Здавалося, нічого у нас не вийде: Маша Єфросиніна розповіла про знайомство з чоловіком

Незважаючи на побоювання, пара змогла побудувати міцну сім'ю

Шлюб Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва триває вже 17 років, але телеведуча не приховує, що в їхніх стосунках були злети і падіння. Нещодавно 41-річна зірка зізналася, що вони з чоловіком розходилися на рік, а тепер розповіла про відмінності в характерах, які колись змусили її сумніватися в їх спільному майбутньому.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"З Тимуром ми познайомилися в 2001 році і вже через кілька місяців полетіли до Іспанії, в маленьке містечко Бланес. Це був прекрасний відпочинок, незважаючи на страшну провінцію, брудний тризірковий готель і два окремі ліжка на коліщатках в нашому номері. Але мені та відпустка донині здається доленосною, чарівною і п'ятизірковою, тому що ми були в колосальній романтичній ейфорії, закохані і щасливі. Нічого не знали одне про одного, керувалися "хімією", яка нас з'єднувала... Однак мені весь час здавалося, що нічого у нас не вийде, - написала Єфросиніна в колонці для журналу "Караван історій". - Ми з Тимуром були не те що полярні, ми перпендикулярні. В усьому. По відношенню до життя, за темпераментом. Він точно не планував бачити поруч із собою жінку, пов'язану з телебаченням і з такою жагою охопити все і відразу, а ще бажано побільше і швидше. Дуже цікаво спостерігати за тим, як здатні змінюватися люди".

Маша і Тимур одружилися в 2003 році. Через місяць після пропозиції телезірка дізналася, що всупереч помилково діагностуваному безпліддю вона чекає дитину.

"Наш медовий місяць пройшов на Криті, і він був дуже спокійним. Через місяць після пропозиції Тимура я дізналася про вагітність. Підготовка до весілля поєдналася з токсикозом і переживаннями, тому ми обрали Крит як найбільш мире місце на землі, де можна просто відпочити і поспати, - розповіла вона. - Крит не справив на мене великого враження, тому що всю відпустку я провела в обнімку з товаришем-унітазом через пекельне самопочуття. Моя улюблена дівчинка трохи помучила мене, але я їй вдячна, тому що за час вагітності схудла на сімнадцять кілограмів".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Зараз, щоб не втратити в побуті свій зв'язок як пари, Маша і Тимур разом їздять подорожувати.

"З чоловіком ми дуже шануємо і дбайливо ставимося до так званого союзу двох, де тільки я і він, без дітей. Підживити цей союз можна тільки в подорожах. Зрозуміло, що в домашній суєті, на тлі наших соціальних і суспільних проектів, в калейдоскопі завдань неможливо залишитися удвох. Тому ми знайшли дивовихід - підживлювати наш маленький світ в подорожах по Європі. Просто відлітаємо кудись на три дні, не більше. Кожен раз намагаємося потрапити в нове місто, але так вийшло, що наше найулюбленіше місце зараз - це Італія. Тимур цінує вина, він їх колекціонує, тому Іспанія, Італія, Франція - найпривабливіші для нас напрямки, - написала вона".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях