Лайм

Шкодує, що пустив на поріг: переможниця "Холостяка" розповіла про реакцію тата на зраду Макса Михайлюка

Даша Ульянова продовжує відповідати на питання фанатів реаліті

Ювілейний сезон "Холостяка" закінчився більше тижня тому, а глядачі каналу СТБ продовжують обговорювати його несподіваний фінал і стежити за життям героїв в Instagram. Даша Ульянова вже розповіла, чи намагався повернути її Макс Михайлюк, а тепер зізналася, як її батько відреагував на те, що у пілота був інтим з іншою учасницею проекту.

Про це переможниця шоу розповіла під одним зі своїх недавніх постів. Так, одна з дописувачок гімнастки поцікавилася, якою була реакція її тата на зраду холостяка.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Даша не стала приховувати, що батько був, м'яко кажучи, не в захваті. "Батько сказав, що шкодує, що пустив його на поріг", - відповіла дівчина.

Нагадаємо, що Макс Михайлюк і Даша Ульянова не змогли побудувати стосунки поза проектом. Як з'ясувалося, головний герой мав інтимну близькість з іншою учасницею шоу. Переможниця реаліті розцінила вчинок пілота як зраду і не захотіла продовжувати з ним стосунки.

"Якщо говорити конкретно про цю ситуацію, то я її сприймаю не як невірність, а як зраду. Тому що в моєму уявленні ми були парою ще після знайомства з моєю родиною. Я говорила йому, що закохана. Я вже проходила в своєму житті через зраду і обнулитися зараз, сказати: "Окей, забули, йдемо далі" я не можу", - зізнавалася 23-річна гімнастка.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

  • Раніше Даша Ульянова пояснила, чому не знімає каблучку з діамантом, яку їй подарував Макс Михайлюк в фіналі проекту.
  • Макс Михайлюк тим часом вирішив порозумітися з численною армією шанувальників. Він зазначив, що не любить брати участь в плітках, але останні події змусили його висловитися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях