Лайм

Емінем склав список найкращих реперів всіх часів

Себе в цей список музикант скромно не включив

Хто найвеличніший репер всіх часів? З цим питанням YouTube-блогер NoLifeShaq звернувся до 30 суперзірок, включаючи Дрейка, Ice Cube, Тревіса Скотта і 6ix9ine. Відповідь Емінема, однак, виявилася несподівано розгорнутою: 15-кратний лауреат "Греммі" і володар "Оскара" за кращу пісню до фільму 8 миля назвав цілих 17 музикантів, яких вважає великими.

Фото: instagram.com/eminem

Називаючи імена без певного порядку, Емінем виділив Ліл Вейна, Тупака Шакура, Jay-Z, Redman, Treach, Kool G Rap, Notorious BIG, Kxng Crooked і Royce da 5'9 "(Райана Монтгомері), з яким співпрацює в дуеті Bad Meets Evil.

В подальшому твіті Слім Шейді згадав Кендріка Ламара, Наса, Джойнера Лукаса, LL Cool J, J. Cole, Andre 3000, Rakim і Big Daddy Kane.

Емінем не вперше ділиться списком кращих MC. В його пісні 2002 року Till I Collapse він говорить: "у мене є список, в ньому Реджі, Jay-Z, Тупак і Біггі / Андре з Outkast, Jada, Kurupt Нас, а потім я". Також Емінем називав загиблого репера Тупака Шакура "найвеличнішим автором пісень усіх часів".

  • Емінем нещодавно відзначив 20-річчя свого оригінального альбому 2000 року, The Marshall Mathers. На честь річниці українська реп-виконавиця alyona alyona зізналася в любові до його творчості.
  • У квітні Емінем відсвяткував 12 років без наркотиків. Репер успішно впоравлся із залежністю від лікарських препаратів, надихаючи фанатів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.