Лайм

Син бив його у відповідь: мати Ілона Маска розповіла про шлюб з тираном

Мей Маск 9 років терпіла насильство в сім'ї

Мати Ілона Маска в YouTube-програмі Ірини Шихман "А поговорити" відверто розповіла про нещасливий шлюб з інженером Ерролом Маском, від якого втекла через 9 років після весілля. 72-річна Мей Маск зізналася, що чоловік завжди був агресивним, бив її навіть під час вагітності, а після розставання погрожував і переслідував з ножем.

Фото: instagram.com/mayemusk

"У мене з'явилося троє фантастичних дітей, тому я змирилася. Але при першій же можливості втекла, - розповіла модель. - Вперше він вдарив мене в перший день медового місяця. Він тоді сказав мені принести сумки, розпакувати їх і приготувати поїсти. Я запитала, чи не допоможе він мені, а він вдарив мене і сказав: "Ось твоє місце, так все тепер буде відбуватися. Роби як я кажу". Я повернулася після медового місяця вагітна і в саднах, і не могла розповісти батькам, тому що всі сказали б мені: "Навіщо ти вийшла за нього заміж?"

Мей Маск підтвердила, що Еррол бив її навіть при дітях, і маленький Ілон завжди намагався її захистити.

"Кожен раз, коли він бив мене, Ілон бив його у відповідь. Але він був 5-річною дитиною, що б'є по колінах величезного чоловіка. Коли Ілону було 5, я втекла до моєї мами, і вона пригрозила моєму чоловікові, нехай він тільки мене зачепить. І це правда, вербально він був дуже неприємним і жорстоким, але після жодного разу мене не вдарив, - говорить вона. - Я прожила з ним 9 років, але розлучилася за 10 днів, відмовилася від усього. Воно було того варте, тому що я зрозуміла, що діти щасливі. Я змогла повернути свою практику дієтолога, моя кар'єра моделі одразу ж відновилася, тому що у мене більше не було саден".

Діти Мей Маск - Кімбал, Ілон і Тоска Фото: instagram.com/mayemusk

Мей Маск не приховує, що піти від багатого і впливового чоловіка було страшно, але вона все ж зуміла повернути своє життя в благополучне русло.

"У нього був приватний літак, маєток, шість машин, і це довелося кинути, але воно було того варте. Він прилетів, щоб побачитися зі мною, і ганявся за мною по вулицях з ножем. Але я не думаю, що він і правда хотів мене зарізати. Він більше залякував, - згадує жінка. - Фізично він не заподіяв мені шкоди, але він знущався наді мною 11 років, потягнув мене в суд, щоб я залишилася без грошей. Він думав, якщо я стану бідною, то повернуся до нього. Але ніщо не змусило мене зробити це".

Сьогодні Мей Маск вважається однією з найуспішніших і найвдоміших вікових моделей. У віці 69 років вона стала обличчям косметичної компанії Cover Girl, знімалася для обкладинок Elle, Time, New York Magazine, Vogue, Harper's Bazaar і L'Officiel.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях