Лайм

Відчувала тиск з боку однолітків: Тоня Матвієнко розповіла про складнощі материнства в 17 років

Нині старшій дочці співачки вже 21 рік

Тоня Матвієнко народила первістка зовсім ще юної - їй тоді тільки виповнилося 17 років. Співачка каже, що бути молодою мамою - непросто, але вона змогла подолати всі труднощі завдяки підтримці своїх близьких.

Про це артистка розповіла на особистій сторінці в Instagram. Свій пост Тоня присвятила всім матерям-одиначкам, які залишилися без підтримки рідних. Знаменитість також опублікувала кілька архівних фото, на яких зображена з маленькою Уляною і своєї знаменитою мамою.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

"Сьогодні я хочу підняти дуже важливу тему. Напевно, всі ви знаєте, що я народила Уляну, старшу, в 17 років. Мені тоді було дуже важко, - згадує Тоня. - По-перше, морально - відчувала тиск з боку однолітків, лікарів і суспільства в цілому ... По-друге, не було фінансової можливості дати дитині все необхідне. На щастя, на допомогу прийшли батьки. Мені пощастило, що рідні були поруч, але, на жаль, бувають окремі випадки, коли молоді мами потребують підтримки ззовні. Це, перш за все, матері-одиночки. Саме їм я і присвячую цей пост".

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Нині Уляні 21 рік. Про батька юної дівчини майже нічого не відомо - співачка вважає за краще не розповідати про нього.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Сьогодні Тоня Матвієнко виховує ще одну доньку, яку народила від музиканта Арсена Мірзояна. Дівчинку назвали на честь її зіркової бабусі - легендарної співачки Ніни Матвієнко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.


Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях