Лайм

Щастя бути татом: Бабкін, Монатік, Горбунов та інші зірки в День батька показали фото з дітьми

21 червня в Україні відзначили День батька

Українські зіркові татусі не втрачають можливості нагадати про безмежну любов до дітей, і День батька 21 червня став для цього ідеальним приводом. У соцмережах музиканти, телеведучі, актори та інші знаменитості опублікували милі сімейні фотографії, розповівши про гордість називатися батьками.

"Бути багатодітним татом - гордість! Я завжди мріяв про велику родину, щоб було багато дітей, потім ще більше онуків. Великі сімейні гуляння, галасливі відмічання всіх наших свят... Сьогодні дуже важливе свято для мене! Для мене Батьківство - велика відповідальність, 100% включення і потужна підтримка своєї коханої", - написав Сергій Бабкін, позуючи разом з 13-річним Артуром, 9-річної Веселиною і однорічним Єлисеєм.

Фото: instagram.com/babkin_official

"Яке щастя бути татом. Спасибі нашим прекрасним мамам за це! Всіх батьків зі святом!" - привітав Дмитро Монатік, показавши фото прогулянки з синами Платоном і Данилом.

Фото: instagram.com/monatik_official

"Яке ж щастя бути батьком! Зі святом, татусі. Нехай наші діти нас завжди радують!" - побажав Юрій Горбунов, позуючи на катері з сином Іваном.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Тато, Ти знаєш, я завжди і в усьому хотів бути схожим на Тебе. Сподіваюся, вийшло (хіба що не курю). Настільки вийшло, що онук зовні - Твоя маленька копія!" - привітав тата хореограф Влад Яма.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото: instagram.com/vladyama_official

"Бути батьком - це нереально круто!" - зізнався телеведучий Тимур Мірошниченко, позуючи з дочкою Мією і сином Марком.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

"Діти - це найбільше щастя, яке може трапитися з батьками. І бути татом це найкрутіше звання і дуже відповідальна місія. Я щасливий тричі", - поділився комік Дядя Жора (Вадим Мічковський), показавши фото з трьома красунями-дочками.

Фото: instagram.com/dyadya_jora

"Яке щастя бути Татом таких дівчат! Люблю вас!" - зізнався хореограф Андрій Дикий, чоловік телеведучої Лілії Ребрик.

Фото: instagram.com/andrii_dykyi

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.