Лайм

Ведуча Оксана Марченко розповіла, чому попросила Володимира Путіна хрестити її дочку

Розкрити їх особисту історію з Путіним ведуча поки не готова

Українська телеведуча Оксана Марченко розповіла, що ідея поріднитися з президентом Росії Володимиром Путіним належить їй. Свого часу вона попросила чоловіка, політика Віктора Медведчука, запропонувати Путіну хрестити їх спільну доньку.

У бесіді з виданням "Страна" Марченко закликала розглядати Путіна не як президента країни-агресора, а як "православноу людину", яку без вагань запросила б стати хрещеним знову, якщо б народила другу дитину.

Фото: instagram.com/oksana.marchenko.official

"Ініціатором була я. Попросила чоловіка звернутися з проханням до Володимира Володимировича, щоб він похрестив нашу дочку", - розповіла ведуча.

На питання, чому вибір ліг саме на президента РФ, Марченко не відповіла: "Це особиста духовна історія, про яку, можливо, я колись розповім. Що ж до хресного, то давайте відразу розділимо Путіна - як президента Російської Федерації, і Путіна - як православну людину, яка хрестила нашу дочку. Тільки в контексті православної людини я хочу про нього говорити. Тому я його і обрала".

Фото: instagram.com/oksana.marchenko.official

За словами Марченко, "чудовий хресний" регулярно підтримує зв'язок з її дочкою, не забуває вітати з днем народження. Підтримують з ним зв'язок і батьки. "Звісно, спілкуємося з Володимиром Володимировичем, підтримуємо стосунки. Більш того - якби у мене була ще одна дитина, я знову попросила б стати хрещеним саме його", - додала вона.

  • Раніше під час прямого ефіру програми "Танці з зірками", темою якого став "Рік, який змінив моє життя", Оксана Марченко вперше показала архівне сімейне відео.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях