Лайм

Олена Шоптенко дала пораду, як помиритися з чоловіком після сварки

Хореограф рекомендує відсунути емоції, але залишатися щирими

Переможниця "Танців з зірками" і дворазова чемпіонка світу з бальних танців Олена Шоптенко одружена з бізнесменом Олексієм Івановим вже чотири роки. За цей час хореограф навчилася майстерно вирішувати сімейні конфлікти, і дала пораду, як не зіпсувати стосунки зайвими емоціями.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

"Багато хто з нас часто намагається щось висловити на емоціях. І ми нерідко робимо це невдало або використовуємо не ті слова. Особливо будучи втомленими або голодними. А все, що забирає енергію, робить нас вразливими, тому, природно, ми неадекватно себе поводимо", - говорить 32-річна зірка.

Якщо між подружжям назріває сварка, Шоптенко радить відходити в бік і заспокоюватися. "Я намагаюся перечекати той момент, коли мною керують емоції. І коли я можу більш адекватно поглянути на ситуацію, є сенс проаналізувати те, що трапилося і поговорити вже в раціональному руслі, - ділиться вона. - Щирість ніколи не зустріне опору. В спілкуванні з людиною можна просто розповісти їй про свої почуття. Причому як про хороші, так і погані. І це нормально".

Олена зізналася, що в їхній з Олексієм парі їй частіше доводиться йти на примирення через поступливий характер. "Якщо є вагомі аргументи, і я дійсно в це вірю, то тоді приймаю якусь сторону або ми знаходимо компроміс", - говорить вона.

Олена Шоптенко вийшла заміж за Олексія Іванова в 2016 році, через півроку після розлучення з танцюристом Дмитром Дікусаром. У 2018 році у пари народився син Олексій.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях