Лайм

Вважала себе чайлдфрі: Onuka після народження сина здивувала ставленням до дітей

Співачка налаштована стати мамою прийомної дитини

Хоча співачка Onuka (Ната Жижченко) та її чоловік Євген Філатов стали батьками в свідомому віці, їхнє рішення завести дитину не було узгодженим. У програмі "Світське життя" виконавиця хіта "Відлік" здивувала зізнанням у чайлдфрі-переконаннях.

Євген Філатов з сином Сашком Фото: instagram.com/themaneken

"Минулого літа я сказала всім, що я чайлдфрі, навіть батькам. Але у Бога на все свої плани, і як тільки я це сказала - просто такий подарунок долі, - зізналася Onuka. - Мені ніколи не хотілося бути матусею, розчинитися в материнстві. Я не відчувала абсолютно прагнення до цього, і можу сказати, що навіть зараз просто підлаштовуюся до цієї ситуації, вчуся бути іншою людиною".

За словами Нати, її ніколи не розчулювали чужі діти, а сама вона віддавала перевагу собакам. "Яку завгодно собаку обійму, поцілую, допоможу, нагодую. А діти - які діти? Зачекають! - каже вона. - І навіть мої батьки це прийняли, бо це свідоме рішення. Як я для себе це пояснювала: якщо у мене немає прагнення і я не впевнена, що зможу виховати в цьому світі гаджетів дитину нормально, потім ми усиновимо дітей, які вже є. Краще допомогти тим дітям, які вже є, і дати їм сімейний затишок, ніж народжувати на планету нових людей, коли ти не впевнений, навіщо це робити".

Фото: instagram.com/onukaofficial

Оголосивши про це батькам, Ната відчула полегшення, але вже за місяць дізналася про вагітність. "Всі мої плани і пояснення просто йдуть нафіг", - сміється вона.

Чоловік співачки ніколи не поділяв її поглядів на сім'ю, хоча вважав за краще не робити з цього теми для конфліктів.

"Я дуже хотів дітей. Я не вступав в цю полеміку, щоб не псувати настрій, але у мене завжди була своя думка. Були розмови про усиновлення, але я завжди на це відповідав: "Спочатку свої, потім поговоримо", - розповів Філатов.

"І все одно це бажання здійсниться, і якщо для цього потрібно два своїх кіндера, то я на це готова", - відповіла чоловікові Onuka.

  • 4 роки тому Ната Жижченко і Євген Філатов стали родиною. На честь цього Onuka показала весільні фото і привітала чоловіка з річницею шлюбу.
  • Раніше Onuka розповіла, як дізналася про вагітність і чому приховувала цю новину від публіки. Молоді батьки дали перше інтерв'ю після народження первістка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях