Лайм

Живуть разом: співачка Tayanna розповіла про стосунки колишнього чоловіка з Ані Лорак

Виконавиця розлучилася з Єгором Глібом 6 років тому

У 2014 році після трьох років шлюбу українська співачка Тетяна Решетняк (Tayanna) розлучилася з Єгором Глебом - батьком свого сина Даніеля. Сьогодні 27-річний саунд-продюсер живе в Росії разом з Ані Лорак та її дочкою від першого шлюбу. У програмі "Світське життя" Тетяна розповіла, як складаються стосунки Даніеля з батьком і як вона відреагувала на новину про те, що Єгор завів роман з її землячкою Лорак.

Фото: https://www.instagram.com/tayanna_reshetnyak/

"Вони живуть разом, я про все знаю. Він спілкується з сином, син йому дзвонить. Звичайно, рідко, тому що він від нього відвик. Але коли він до Києва приїздить, ми постійно бачимося, можемо разом пообідати, повечеряти - це не табу, - говорить Tayanna. - Було стільки бруду і інтриг. Мені говорили: "Він там знайшов таку ж співачку як ти, теж з Чернівців, але вона більш відома, тому він пішов до неї". Я розумію, що людям дай тільки хліба і видовищ, і вони будуть щасливі".

Син знає про нове життя тата, але великого бажання в ньому брати участь не проявляє. "Єгор пропонував забрати Даніеля на пару тижнів, познайомити його з Софією - донькою Ані Лорак. Я його відпускала, говорила: "Якщо хочеш - їдь до батька, тому що це його нова родина, і ти маєш повне право з ним бути". Але він не дуже горів бажанням кудись з батьком летіти. Він мені сам каже: "Я ж з татом бачуся дуже рідко, він мені як не тато, він просто мене зробив. Я хочу бути з тобою, тому що якщо я поїду, ти ж залишишся одна". Мій захисник!" - розповіла вона.

Фото: https://www.instagram.com/anilorak/

Співачка не приховує, що в шлюбі була жертвою домашнього насильства, але висловлює надію, що колишній чоловік не піднімає руку на Ані Лорак.

"Якби вона мені зателефонувала і запитала, я б їй сказала. Але чужа сім'я - нетрі. Нехай вони живуть по-своєму і розбираються як хочуть. Можливо, такого як у нас, там не буде. Можливо, він уже переріс це, переоцінив своє життя і ставлення до жінок", - говорить Tayanna.

Зараз у співачки є коханий чоловік, з яким вона зустрічається. "Це не людина з шоу-бізнесу, а простий чоловік - не олігарх і не депутат. Він мені допомагав робити ремонт в квартирі, і так зав'язалися наші стосунки", - поділилася вона.

  • Раніше TAYANNA представила альбом "Жіноча сила". У кожній пісні є особлива місія, яку зірка пояснила в соцмережах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях