Лайм

Лесю Нікітюк знову звинуватили в збільшенні губ, але мама телеведучої розставила всі крапки над "і"

Користувачі соцмереж вперто не хочуть вірити в природну красу Лесі

Губи Лесі Нікітюк знову стали темою для обговорення в соціальних мережах. 32-річна телеведуча опублікувала в Instagram пару cелфі в яскравому гольфі, але явно не очікувала, що серед підписників знайдуться ті, кому її краса здасться неприродною.

Фото: https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

"Леся, у тебе такі гарні власні губи були... не роби нічого. Ти загубишся серед тюнінгованих ляльок і втратиш природну красу. Благаю... залишайся натуральною хоча б ти", - написали в коментарях.

Не встигла знаменитість відповісти на чергове звинувачення в пластиці, як в розмову втрутилася її мама. "Вона нічого не робила", - впевнено заявила Катерина Петрівна Нікітюк. "Правильно, мама", - відреагувала Леся, додавши смайлик з посмішкою.

Фото: https://www.instagram.com/198ekaterina/

Раніше телеведуча неодноразово спростовувала чутки про уколах краси. "Всі завжди пишуть: "Вона наколола губи". Боже мій, дівчатка, проявіть якийсь інтерес, пошукайте, як роблять зараз макіяж. Роблять подвійний контур, потім ще біленький контур, і губи збільшуються самі по собі на півтора-два розміри. Це реально, за допомогою помади", - пояснила Леся в Instagram-шоу Олі Полякової "Прав да або дія".

  • Раніше Леся Нікітюк показала фото в мереживній білизні і розкрила свій секрет рельєфного тіла. Домогтися такого ефекту їй допомагає проста вправа.
  • Також Нікітюк схвилювала соцмережі фото в прозорій майці. Повз гарячий знімок не зміг пройти навіть зразковий сім'янин Сергій Бабкін.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях