Лайм

Влад Яма з дружиною влаштували романтичну фотосесію на природі

Ці ніжні знімки випромінюють тепло, турботу та кохання

Влад Яма та Ліліана - одна з найкрасивіших і зворушливих пар українського шоу-бізнесу. Подружжя не бентежачись демонструють на публіці свої щирі почуття, а шанувальники із захопленням спостерігають за їхньою історією кохання.

Днями пара знялася в чуттєвому фотосеті в стилі love story. Результатом дружина хореографа поділилася на особистій сторінці в Instagram . На фотографіях подружжя позують в полі та мило один одному посміхаються. Ці ніжні знімки випромінюють тепло, турботу та кохання.

Фото: instagram.com/liliya_yama

"Круто відчувати себе різною в об'єктиві фотокамери. Відпустити все і бути іншою. Це як психотерапія, хоча ні - медитація, коли ти тут і зараз, але в той же час в іншому світі", - написала під знімками Ліліана.

Пара зібрала від дописувачів величезну кількість лайків та захоплених коментарів.

Фото: instagram.com/liliya_yama

"Дуже красиві фото. Такі чуттєві і щирі", "В саме серце", "Це фото шедеври. Просто друкувати і прикрашати ваш будинок", "Дуже ніжно і натурально", "Я просто захоплююся вашою парою", "Ніжно так", "Які ви гарні", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/liliya_yama

  • Раніше Влад Яма разом з дружиною Ліліаною і сином Леоном знялися в спільній зйомці. На нову фотосесію сім'ю надихнув фільм Гая Річі "Джентльмени". Для зйомки сім'я вбралася в картаті брючні костюми - точь-в-точь як у Тренера з кримінальної комедії.
  • Читайте також на theLime, який сюрприз підготувала Ліліана на день народження Влада. 10 липня судді нового сезону "Танців з зірками" виповнилося 38 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях