Лайм

Вдова Елвіса Преслі розповіла про самогубство 27-річного онука

Бенджамін Кіо наклав на себе руки в будинку матері, Лізи Марі Преслі

Прісцилла Преслі поділилася горем через самогубство онука - 27-річного Бенджаміна Кіо, якого 13 липня знайшли мертвим у будинку його матері в Калабасасі (Каліфорнія). 75-річна вдова музиканта заявила, що це найважчий період в житті її родини.

Ліза Марі Преслі з дітьми: дочкою Райлі, сином Беном і близнючками Харпер і Фінлі Фото: https://www.instagram.com/lisampresley/

"Шок від втрати Бена був руйнівним. Кожен день я прокидаюся і молюся, щоб все стало краще. Потім я думаю про свою дочку [Лізу Марі Преслі] і про біль, який вона переживає як любляча мати, - написала Преслі в Facebook. - Батько Бена, Денні, зовсім втратив голову, адже Бен був його єдиним сином. [Сестра] Райлі так любила його, вони були дуже близькими; [12-річні сестри-близнючки] Харпер і Фінлі абсолютно обожнювали Бена. Наварон [брат Лізи Марі] намагається змиритися з втратою і смертю. Спочивай з миром, Бен, тебе любили".

Раніше болем від втрати поділилася сестра Бенджаміна, фотомодель і актриса Райлі Кіо. "Ранок найважчий. Я забуваю, що тебе більше немає. Я не можу плакати через страх, що ніколи не зупинюся, - написала вона в Instagram. - Немає слів, щоб тебе описати. Ангел, чисте світло. Маленький братик. Кращий друг. Інтелектуал. Рідна душа. Захисник. Занадто чутливий для цього суворого світу. Сподіваюся, ти даси мені сили жити з цією гігантської дірою, яку залишив в моєму серці".

Смерть Бенджаміна Кіо офіційно визнали самогубством: 27-річний чоловік застрелився з дробовика. Він наклав на себе руки після сімейної вечірки в будинку Лізи Марі, де проходило святкування дня народження його дівчини Діани Пінто і Бена Сміта-Петерсона, чоловіка Райлі Кіо. Поліція прибула на місце о 6 годині і виявила, що Бенджамін замкнувся у ванній і вистрілив собі в голову.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях