Лайм

Олег Винник приїхав на відкриття центру крові в Черкасах - тепер там є донорське крісло з логотипом співака

Артист відвідав відкриття центру крові та навіть став донором

Співак Олег Винник спантеличив своїх підписників благодійним візитом до новий черкаського центра крові, хоча не cтільки ним, скільки його наслідками. Тепер в донорській установі з'явилося яскраве крісло з логотипом артиста OV, що викликало дискусії користувачів мережі про його доречність.

Олег Винник Фото: Віктор окремий / сторінка Олега Винника в Facebook

"Олег Винник став почесним гостем на відкритті реконструйованого центру крові Biopharma "Черкаси-Плазма", яке відбулося 29 липня в рідній області співака, - повідомили на сторінці артиста в Facebook. - Таким чином музикант вирішив привернути увагу до важливої проблеми нестачі донорів в Україні, продемонструвати соціально-відповідальну позицію і власним прикладом надихнути українців добровільно здавати кров для створення життєво необхідних ліків".

Фоловери музиканта схвалили благі наміри артиста, але здивувалися фотографіям, на яких можна розглянути крісло з логотипом Олега Винника: "Це прекрасно, що у нас почали з'являтися такі центри, нехай навіть і приватні [...] Але! Приліплений логотип OV на донорське крісло - це просто жесть! До чого це?" - зазначили в одному з коментарів.

Думка інших фоловерів артиста виявилося неоднозначною: якщо одні також назвали "фірмове" крісло нісенітницею, інші зазначили, що Винник має право помістити логотип на інвентар центру, так як вкладає в нього кошти. "Коли щось робить і ніхто не знає, то дорікають - що ти зробив? Якщо робить і всі бачать - то "навіщо реклама"? Як догодити людям !?"- додали в дискусіях.

Деякі користувачі почали жартувати і припустили, що завдяки логотипу бажаючих відвідати центр і здати кров буде більше, адже хто ж з шанувальників Винника відмовиться посидіти в тому ж кріслі.

Сам Олег Винник появу логотипу на інвентарі центру ніяк не прокоментував.

  • Нещодавно Олег Винник став учасником нового сезону шоу "Танці з зірками", який вийде на екрани вже цієї осені. Розвивати талант танцюриста артисту допоможе хореограф Олена Шоптенко. Дивіться за посиланням, як виглядає пара на паркеті проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: