Лайм

Прем'єр-міністр Фінляндії вийшла заміж за футболіста, і їхні весільні фото - суцільна романтика

Санна Марін і Маркус Райкконен були разом 16 років і виховують 2-річну доньку

У світовій політиці є місце для романтики, і весілля 34-річної Санни Марін - пряме тому підтвердження. Голова фінського парламенту вийшла заміж за футболіста Маркуса Райкконена в Кесяранті - офіційній резиденції прем'єр-міністрів Фінляндії в Гельсінкі.

Фото: instagram.com/sannamarin

Марін і Райкконен почали зустрічатися 16 років тому, а 2 роки тому у них народилася дочка Емма Амалія Марін.

"Вчора ми сказали один одному "так", - написала політик в Instagram, опублікувавши романтичні фото свого весілля. - Я щаслива і вдячна за те, що можу розділити своє життям з людиною, яку люблю. Ми багато бачили і пережили разом, ділилися радощами і бідами і підтримували одне одного під час шторму. Ми були разом у юності, дорослішали й виросли для нашої улюбленої дочки. Спасибі за те, що ти на моєму боці".

Фото: instagram.com/sannamarin

Фото: instagram.com/sannamarin

Санна Марін відома як наймолодша лідерка країни. З 2015 року вона була депутатом фінського парламенту, а в грудні 2019 року взяла на себе керівництво коаліційним урядом, що складається з п'яти різних партій, на чолі яких стоять жінки.

  • 39 років тому принц Чарльз одружився на Діані. Розповідаємо, чому їхнє весілля назвали однією з найбільш лицемірних подій в історії королівської родини Великобританії.
  • Внучка Єлизавети II вийшла заміж в її сукні і тіарі. Беатріс відрізнялася від інших наречених королівства, адже вінтажний наряд підкреслив її особливі стосунки з бабусею.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях