Лайм

Ласкаво просимо в цей світ: Настя Каменських розповіла про поповнення в родині

Співачка показала відео, яке викликає неповторне розчулення

Українська співачка Настя Каменських поділилася з шанувальниками милою новиною - її улюблена собачка Мімі стала мамою. NK опублікувала зворушливий ролик, на якому показала новонароджених цуценят.

На кадрах відео, опублікованому в Instagram, видно, як сліпі плюшеві грудочки притискаються до мами в пошуках молочка. "Мімі та її маленька команда. Ласкаво просимо в цей світ", - написала виконавиця.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Ролик моментально викликав захват у користувачів соцмережі. Розчулені фоловери пишуть, що цей милий ролик зробив їх день. А фанати вітають співачку з поповненням в сім'ї і чекають, коли і у них з Потапом з'явиться малюк.

"Ааааа!!! Заряд Мімішності на цілий день, я не можууууу", "Як це зворушливо", "Мілашество", "Вітаю з поповненням", "З поповненням у сімействі", "Наймиліше відео", "З поповненням вас, нехай ростуть великі і здоровенькі ", - пишуть коментатори.

Мімі - французька болонка породи бішон фрізе. Пухнаста красуня має не тільки зіркову господиню, але й власну сторінку в Instagram. Правда, блог її давненько не оновлювався.

Настя Каменських з улюбленицею Мімі Фото: instagram.com/kamenskux

  • Раніше Настя Каменських поділилася секретом сімейного щастя і мирного життя на карантині. Співачка дала дівчатам корисну любовну пораду.
  • А також розповіла, як Потап влаштував їй весілля-сюрприз в Лас-Вегасі. Наразі пара жартує, що зіграли два весілля для кожного з них: елегантне та вишукане в Києві - в стилі Насті, та яскраву, спонтанне і дуже романтичне - в стилі Олексія.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.