Лайм

Пікалов з "Кварталу 95" розповів, як перехворів на коронавірус

Деякий час комік перебував під наглядом лікарів в Олександрівській лікарні

Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов перехворів на коронавірус. Згадуючи про симптоми, комік зізнався, що почував себе так, ніби його збила машина.

Зараз, як згадав Пікалов в інтерв'ю YouTube-проекту "Зе Інтерв'юер", він почуває себе добре, а його тести на Covid-19 показують вже негативний результат.

Олександр Пікалов з сином Фото: Студія "Квартал 95"

"Стан був такий, ніби збила машина, - посміявся "кварталівець". - У моєму житті було, коли мене збивала машина, я тоді був на мотоциклі, тому знаю, що це таке. У мене була класична форма хвороби: температура 37,5 вісім днів, ломило все тіло. Загалом, почував себе повним дурнем".

Деякий час комік перебував під наглядом лікарів в Олександрівській лікарні. У бесіді з ведучим Пікалов подякував їм за догляд і терпіння. "Я вдячний усім лікарям, які мене терпіли в цій лікарні. Дякую вам, що я живий, здоровий, п'ю та курю. Все працює", - пожартував він.

  • Актор серіалу "Пуститися берега" перехворів на коронавірус і розповів, як йому пощастило з симптомами. Сьогодні 64-річний Брайан Кренстон здоровий та охоче пожертвував плазму з антитілами.
  • Читайте також на theLime, як коронавірус допоміг зустрітися двом сестрам, які шукали один одного більше 50 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях