Лайм

Дочка Сінді Кроуфорд знялася для модного глянцю, і її все важче відрізнити від мами-супермоделі

Кая Гербер прикрасила обкладинку японського Vogue

Краса і професіоналізм Каї Гербер допомагають їй впевнено крокувати по стопах матері - однієї з найвідоміших супермоделей світу. 18-річна дочка Сінді Кроуфорд знялася для вересневого номера Vogue Japan у відвертій фотосесії, яка позбавила мови її друзів і шанувальників.

Модель позувала в латексі, мереживах, а також повністю оголеною, відтіняючи білизну шкіри ефектними чорними ботфортами. У коментарях, які користувачі залишили під фото в Instagram, відзначають її надзвичайну схожість з матір'ю.

"Тепер це супермодель! Ніби знову бачу Сінді", - пишуть користувачі мережі. - "Реінкарнація Сінді". "Мамина дочка!" "Дуже дуже Сінді - подвійний ефект".

Сінді Кроуфорд в 1989 році Фото: Getty Images

Кая - дочка 54-річної Кроуфорд і 58-річного бізнесмена Ренді Гербера. З тих пір, як вона дебютувала на подіумі в 2017 році, її багато разів порівнювали з матір'ю, яка в 90-х була однією з найпопулярніших моделей, зіркою подіумів, глянцевих обкладинок і модних компаній. До своїх 18 роки Гербер вже знімалася для Vogue, співпрацювала з Chanel, Valentino, Calvin Klein, Prada та іншими знаменитими брендами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях