Лайм

Помер син Віктора Павліка. Понад рік він боровся з онкологією

Про смерть Павла у соцмережі повідомила його мати

7 серпня у віці 21 року помер Павло Павлік, молодший син народного артиста України Віктора Павліка. З жовтня 2018 року хлопець боровся з онкологічним захворюванням.

Про смерть сина на особистій сторінці у Facebook повідомила його мати - колишня дружина музиканта Лариса Созаева. "Забрав Господь мого ангела!" - написала вона, прикріпивши до сового посту архівне відео з Павлом.

Вперше про хворобу сина Віктор Павлік повідомив підписникам в мережі восени 2018 року - у хлопця виявили рак кісток. Тоді ж музикант попросив про фінансову допомогу для дорогого лікування. З того часу Павло Павлік пережив складну операцію, пройшов курс променевої та 18 курсів хіміотерапії. Як зізнався пізніше сам Павлік-молодший, на жаль, лікування не принесло бажаних результатів. Останнім часом він уже не міг пересуватися без інвалідного візка.

Віктор Павлик та його син Павло Фото: instagram.com/viktorpavlik

У липні Лариса Созаева повідомила, що Павла помістили до госпісу, і що він продовжує боротьбу з недугою. "Я вчила сина сприймати зі стійкістю будь-яку звістку, особливо погану, як солдат, який йде на війну, адже він не знає, чи повернеться живим з поля бою. Так саркома виявилася цим полем", - писала вона.

Павло Павлік і Лариса СозаєваФото: Facebook / Лора Созаєва

Нещодавно Віктор Павлік випустив зворушливе відео "Почуття - Любов", в якому зібрав спільні фотографії з сином.

Найважливіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропускати.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях