Лайм

Каньє Вест представив нові кросівки, але їх порівнюють з риб'ячими скелетами і макаронами

"Їстівне" взуття YEEZY знову веселить соцмережі

Каньє Вест балотується в президенти США, бореться з біполярним розладом, але не забуває про бізнес. Репер-мільйонер поділився новим дизайном кросівок YZY D Rose, і таке взуття викликало у користувачів мережі подив.

"YZY D Rose скоро будуть"

З тих пір, як Уест поділився фотографією нового взуття в Twitter, фанати розмірковують, як його носити. Деякі порівнюють дизайн з продуктами харчування - від рифлених картопляних чіпсів до риб'ячих кістяків і макаронних виробів. Також кросівки нагадали людям сушилку для посуду, відбитки пальців і Всесвітній торговий центр в Нью-Йорку.

"У мене вже є"

"Станція Всесвітнього торгового центру це вже зробила"

"У нас одна і та ж ідея. Сушарка для посуду"

"Якщо ти голодний, просто скажи".

"Натхнення"

Взуття від Каньє Веста не вперше порівнюють з їжею. У попередній моделі кросівок YEEZY 451 SAMPLE користувачі побачили грузинські хінкалі і японські гедза.

Фото: Twitter

Фото: Twitter

  • Раніше репер звинуватив Кім Кардаш'ян та її матір Кріс Дженнер в тому, що вони хотіли викликати лікаря і закрити його на лікування. День по тому Вест продовжив публікувати туманні звинувачення, порівнюючи тещу з Кім Чен Ином. Тоді ж музикант і заявив про бажання розлучитися з дружиною.
  • У свою чергу, прихильники музиканта запідозрили в його поведінці ознаки біполярного розладу. Ми згадали головне про хворобу, яка підкосила свого часу Мерайю Кері, Ван Дамма та інших знаменитостей. Повторні епізоди манії і депресії - головна ознака цього стану.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях