Лайм

Рікі Мартін з чоловіком знялися у сімейній фотосесії - пара позувала без дітей

Співак і художник продемонстрували свої почуття на сторінках глянцю

48-річний поп-співак Рікі Мартін став героєм свіжого випуску глянцевого ЛГБТ-журналу Out. На сторінках глянцю виконавець позував разом зі своїм чоловіком, 36-річним художником Джваном Йосефом.

Кілька знімків з фотосету співак оприлюднив на особистій сторінці в Instagram. У кадрі пара постає в білих майках і темних джинсах, а голови закоханих прикрашають корони. Ріки і Джван не соромляться своїх трепетних почуттів і з гордістю демонструють їх на фото.

Рікі Мартін і Джван Йосеф Фото: instagram.com/ricky_martin

Рікі Мартін і Джван Йосеф виховують чотирьох дітей: близнюків Маттео і Валентино, дочку Люсію та сина Ренна, який з'явився на світ у жовтні минулого року. Співак не виключає, що в майбутньому його сім'я стане більше, але бувають моменти, коли хочеться зупинитися.

Рікі Мартін Фото: instagram.com/ricky_martin

"Я б хотів мати багато онуків в майбутньому і щонеділі проводити з сім'єю, але, знаєте, побачимо, як воно буде. Бувають моменти, коли я хочу ще 10 дітей, а бувають ранкові години, коли всі плачуть і я кажу собі: "Гаразд, може нам і вшістьох добре", - розповів співак в бесіді з виданням.

Рікі Мартін з чоловіком Фото: instagram.com/ricky_martin

Рікі Мартін зізнався, що багато років мріяв стати батьком і навіть замислювався про усиновлення, але чоловікам з нетрадиційною орієнтацією не хочуть давати дітей на виховання. Тому він вирішив скористатися послугами сурогатної матері.

Рікі Мартін на обкладинці Out Фото: instagram.com/ricky_martin

Нагадаємо, що про роман Рікі Мартіна і Джвана Йосефа вперше заговорили в 2016 році, тому пара, недовго роздумуючи, заявила про заручини. У 2018 році співак і художник вступили в законний шлюб.

  • Раніше Рікі Мартін разом з чоловіком і дітьми взяли участь у сімейній зйомці для свіжого номера британського Vogue. Зйомка була організована в період карантину в будинку Ріки і Джвана.
  • Читайте також на theLime про сімох відомих геїв зі світу кіно, про нетрадиційну орієнтацію яких ви могли й не здогадуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.