Лайм

Лілія Ребрик розповіла, скільки виплачувала величезний кредит за квартиру

В юності телеведуча взяла в кредит велику суму, і борг змусив її багато працювати

Лілія Ребрик відверто розповіла, як величезний кредит змусив її багато працювати. У Instagram телеведуча і актриса поділилася своєю історією стосунків з грошима.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"У мене є життєвий принцип - я хочу багато працювати і багато заробляти, - зізналася зірка. - Думаю, що кожен заробляє стільки грошей, скільки йому потрібно. Потреби ростуть - доля робить так, що приходить більше грошей. Або навпаки: запити зменшуються і заробітки знижуються".

Ребрик розповіла, що кредит на квартиру взяла, коли була зовсім ще юною. Виплачувати величезну суму потрібно було щомісяця протягом 20 років, але усвідомивши, скільки грошей їй потрібно виплатити, вона почала братися за будь-яку роботу.

"За 5 років я впоралася з кредитом. Але як тільки це сталося, у мене зменшився заробіток. І тоді я взяла ще один кредит, - розповіла Лілія. - Я заробляла стільки, скільки мені потрібно було виплачувати. І безмежно цим пишалася. Кредити мене організували і мотивували".

За словами телеведучої, вона ніколи не хотіла вийти заміж за "багатого дядю", зірвати куш в лотерею або отримувати гроші, нічого не роблячи. "Моя установка була - багато заробляти тільки через велику працю. Я до сих пір так живу - багато працюю, не боюся нічого: готова працювати з ранку до ночі, - заявила вона. - Це спосіб життя. Я вдячна своїй професії, що постійно зайнята. І вдячна долі, що так склалося".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також