Лайм

Сестру Шерон Стоун госпіталізували з коронавірусом - актриса звинуватила людей без масок

Зірка розповіла, як Covid-19 вплинув на її сім'ю

Молодшу сестру Шерон Стоун Келлі госпіталізували після позитивного результату тесту на Covid-19. 62-річна актриса розповіла про це в Instagram, опублікувавши фото її палати.

Фото: instagram.com/sharonstone

"Моя сестра Келлі, яка вже має вовчак, тепер хворіє на коронавірус. Це її палата в лікарні. Це зробив один з вас, хто не носить маски, - написала Стоун. - У неї немає імунної системи. Єдиним місцем, куди вона ходила, була аптека. В її окрузі не роблять аналіз, якщо у вас немає симптомів, а потім потрібно 5 днів чекати результатів. Змогли б ви жити в такій палаті самі? Носіть маску! Заради себе та інших. Будь ласка".

Келлі Стоун з чоловіком Брюсом Фото: instagram.com/sharonstone

Пізніше Стоун повідомила, що в лікарні також перебуває чоловік Келлі. "Він бореться за життя, хоча вони залишалися вдома стільки, скільки могли, - каже актриса на відео. - У Монтані, де вони живуть, не можна пройти обстеження, якщо у вас немає симптомів. Потім вам доведеться чекати результатів своїх аналізів протягом п'яти днів. Люди, з якими вони контактували, наприклад, моя мати, у якої було два інфаркти, п'ять стентів і кардіостимулятор, не змогла пройти тест, бо у неї не було симптомів. Медсестри в лікарні, які доглядають за ними, не можуть здати аналіз, тому що у них немає тестів. Ці медсестри ризикують своїм життям і не можуть пройти тестування".

Сама Келлі Стоун також записала відео з палати, розповівши про тяжкі симптоми коронавірусу.

"Знайте, що це реально. Я задихаюся від кожного вдиху без кисню. Зробіть це заради людей, яких ви любите. Вимагайте, щоб всі носили маски. Ви ніколи, ніколи не захочете це відчути. Це я вам гарантую", - заявила 58-річна жінка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях