Лайм

Міка Ньютон вперше розповіла про свою боротьбу з онкологією

Минулий рік для співачки був дуже серйозним та емоційним

Учасниця конкурсу "Євробачення-2011" від України Міка Ньютон (Оксана Грицай) через рік після свого весілля в США важко захворіла - у співачки діагностували рак яєчника.

Розповісти про свою хворобу артистка вирішила тільки після повного одужання. "Вирішила говорити про це, щоб надихнути кожного з вас на запис до лікаря. Просто хоча б раз на рік і якщо є якісь маленькі симптоми не затягуйте з цим... Все маленьке стає великим в один день. Будьте здорові та бережіть себе!", - написала Міка на своїй сторінці в Facebook.

Міка НьютонФото: facebook.com/mika.newton

Співачка захворіла в 33 роки, хоча найчастіше ця недуга зустрічається у дорослих жінок. Виконавиця до останнього не хотіла вірити, що це онкологія.

"Ми перевірялися в чотирьох лабораторіях. Ніхто не хотів у це вірити... Але маємо, що маємо. Тому, дівчата, перевіряйтеся! Кісти бувають різними", - сказала Міка Ньютон в програмі "Світське життя".

Зірка згадала, що першим симптомом було здуття живота. Тоді вона почала активно займатися спортом, дотримувалася дієт. Але проблема не зникала і співачка вирішила звернутися за допомогою до медиків.

"Операція за операцією: одна, друга, потім ще одна ... Мені пощастило, тому що моя лікар була молодшого віку і вона сказала, що не буде вбивати організм, адже я хочу стати мамою", - поділилася співачка.

  • Ведуча каналу "1+1" Алла Мазур прикрасила п'ять обкладинок осіннього номера української версії журналу Marie Claire. Телеведуча показала себе справжню - без перуки, який носила через тривалої боротьби з онкологією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях