Лайм

Анна Седокова знялася для Playboy? Ні, це просто її весільна фотосесія з чоловіком

Зйомка пройшла в стилі співачки

Днями стало відомо, що Анна Седокова таємно зв'язала себе узами шлюбу з баскетболістом Янісом Тіммою. Пара вирішила не влаштовувати традиційне весілля, як втім і не робити стандартну фотосесію в образах нареченого та нареченої.

Весільна зйомка пройшла в стилі співачки - мінімум одягу та багато сексу. Результатом подружжя поділилися в своїх instagram-акаунтах. І якщо 37-річна Анна опублікувала спільний знімок з чоловіком, то 28-річний Яніс вирішив показати дописувачам тільки себе.

Анна Седокова з чоловіком Фото: instagram.com/annasedokova

На опублікованому Седоковою кадрі пара зображена в момент пристрасті. Співачка вирішила сильно не обтяжувати себе одягом: на ній були панчохи та спокуслива білизна синього кольору, поверх якого артистка накинула чорний жакет.

Яніс позував в темних штанах та білій сорочці, розстебнувши гудзики. Правда, під час фотосесії Тімма сорочку зняв, про що свідчить опублікований в його фотоблозі знімок. На фото баскетболіст позує з голим торсом, вихваляючись сталевим пресом та величезним татуюванням.

Яніс Тімма Фото: instagram.com/janis.timma

"Які чоловік і дружина, такі й весільні фотосесії", - прокоментувала Седокова.

Нагадаємо, що співачка та баскетболіст почали зустрічатися влітку минулого року. Тоді ж в ЗМІ спливла інформація про те, що на момент початку їхнього роману Яніс ще був одружений, а остаточною причиною розриву нібито стала Анна. У липні 2020 року Тімма зробив Седоковій пропозицію, а вже 6 вересня пара одружилася.

  • Сімейному щастю співачки пораділи далеко не всі. В Instagram Седокова звернулася до хейтерів та зізналася, що в її успіх свого часу не вірила навіть рідна мати.
  • Раніше Анна Седокова опублікувала в соцмережі інтимне фото з коханим, але замість захоплення отримала негатив. Співачці порадили бути скромніше і думати про те, що на її сторінку заходять діти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях